Treceți la conținutul principal

Marea îmi spune: Hai! Piscina din grădina casei: Las-o, stai!

Sunt o persoană care iubeşte apa şi deseori apropiaţii cu care mergeam în concedii îmi spuneau că sunt ca o lebădă pe lac pentru că de dimineaţă şi până seara nu aş mai fi ieşit din mare.

Începutul fiecărui an era un motiv de bucurie până acum câteva luni pentru că dădeam startul planificării vacanţei de vară care însemna două săptămâni de relaxare la mare, prin Europa. Zilele trecute, în timp ce stăteam pe balansoarul meu comod din grădină şi mă bucuram de razele soarelui de primăvară, mă gândeam ce fericiţi sunt oamenii care au piscine acasă şi mi-a trecut prin minte: De ce să nu aduc marea la mine acasă? Dar dacă îmi fac o piscină? Am 150 de mp, aşa că spaţiu este suficient. Mă şi vedeam în toiul verii, câteva luni mai târziu, când canicula ne îndeamnă să stăm în casă, la răcoare, cum mă arunc în piscina mea din grădină în timp ce pe bordură stă o sticlă de Prosecco într-un recipient cu gheaţă. 

Piscina termoizolata PiscineIeftine.ro


De ce o piscină la tine acasă?


Şi acum întrebarea la care vă gândiţi probabil este: Bine, bine, îţi place apa, dar nu poţi să mergi la o piscină publică unde merge tot omul pentru câteva ore de relaxare? Bineînţeles că am fost ani la rând la multe piscine din oraş şi nu numai, însă mereu mergeam doar pentru a-mi lua doza de vitamina D de la soare - deci stăteam numai pe şezlong. Nu m-am putut bucura de băile în piscină pentru că numai cât vedeam 50-100 de persoane în apă, mă luau migrenele. Teama mea cea mai mare a fost şi încă este să nu mă pricopsesc cu vreun microb sau bacterie care să îmi atace pielea şi să mă trezesc ulterior cu o afecţiune dermatologică greu de tratat, situaţie destul de comună în cazul băilor în piscinele publice. 

Totodată, cu timpul, după ce am făcut un calcul cam cât am cheltuit prin concedii din dorinţa mea de a vedea şi de a mă bucura anual de băile în mare, mi-am dat seama că am investit o sumă cu care fără probleme mi-aş fi putut construi o piscină. Având în vedere că nici anul acesta nu voi merge nicăieri, prefer să aloc bugetul de concediu pentru a investi într-o piscină. Care sunt motivele?

Piscina termoizolata PiscineIeftine.ro
✅Este cea mai bună metodă de răcorire dintre toate cele existente. Am mai încercat şi alte metode, care nu au dat însă rezultate. Cu aerul condiţionat m-am lecuit, asta după ce anul trecut am vrut să mă răcoresc puţin şi am adormit pe canapea. M-am trezit cu dureri de cap care au persistat o săptămână, aşa că de atunci nu l-am mai pornit. Iar în ceea ce priveşte îngheţata şi sucurile reci de la frigider, ele te ajută să te răcoreşti pe moment. Ba ma mult, am observat că setea devine mult mai pregnantă la scurt timp, la fel şi senzaţia de căldură apăsătoare, iar dacă eşti o persoană sensibilă, te poţi alege cu dureri în gât.  
Relaxare în condiţii de siguranţă maximă (mai ales în contextul pandemiei). Situaţia este destul de incertă şi nu ştim ce carantină ne mai paşte în viitorul apropiat, aşa că anul ăsta nu vreau să mai risc să nu mă bucur de o baie în piscină în toiul verii.
✅În weekend mă pot bucura la maximum de băi în piscină, însă atunci când o ai în propria grădină te poţi bucura oricând, chiar şi în timpul săptămânii, după ce termini lucrul sau chiar în pauza de masă, de ce nu?
✅Ador voleiul în apă, este o activitate care mă relaxează. Intenţionez să îmi cumpăr un fileu, o minge, mai chem câteva cunoştinţe şi putem să ne distrăm în siguranţă la mine acasă.
Piscina termoizolata PiscineIeftine.ro
✅Înotul este un mod excelent de a ne lucra întregul corp, de a ne susţine sistemul cardiovascular, de a ne detensiona sistemul muscular şi de a ne îmbunătăţi calitatea somnului. Ştiaţi că o oră de înot arde aproape la fel de multe calorii ca alergatul, fără un impact atât de puternic asupra oaselor și articulațiilor?
Lasă clubul, hai la piscină! Ar putea fi deviza oricărei persoane care are piscină acasă. Cu siguranţă va trece în curând pandemia şi vom avea din nou libertatea de acum câteva luni. Putem să ne invităm prietenii la piscină, putem asculta muzică, ne bucurăm de soare, apă şi facem grătare. 
✅Activitatea mea la job este una destul de solicitantă şi trebuie să găsesc întotdeauna soluţii care mă pot ajuta să îmi încarc bateriile pentru ca a doua zi să o pot lua de la capăt şi să am chef de lucru. Aşadar, am observat că dacă înot, îmi limpezesc mintea complet şi scap de stres.  
O piscină în curtea propriei case crește valoarea proprietății cu cel puțin dublul investiției în realizarea ei.


Ce tip de piscină să aleg?


Acum e acum, ştiu că vreau să aleg o piscină, dar cum o aleg şi de unde? Ce criterii ar trebui să iau în considerare? La prima vedere poate părea complicat, însă nu şi pentru mine. Îmi place să merg la sigur, pe recomandare, deci pe încredere. Un vecin de-al meu abia ce a terminat lucrările la piscină, aşa că l-am întrebat dacă este mulţumit şi dacă îmi poate face o recomandare. Ba mai mult, când a văzut cât de interesată sunt, m-a invitat să trag singură concluziile. Ajunsă în grădina omului, am aflat că a colaborat cu cei de la PiscineIeftine.ro şi că este foarte încântat de alegerea făcută.

- Prima dată trebuie să îţi stabileşti un buget şi să te gândeşti ce tip de piscină vrei! Eu am ales varianta unui Hobby Pool pentru că se montează rapid şi uşor. Am ajuns cu costurile undeva la 8000 mii de euro, îmi spune vecinul.

- Să ştii că ăsta e primul pas la care m-am gândit. Planificarea bugetului pentru construirea piscinei. Însă ce este un Hobby Pool?

- Ah... Scuză-mă, am început să vorbesc ca un specialist în piscine. Hobby Pool este denumirea pentru piscine metalice. Te sfătuiesc să iei legătura cu un consultant pentru a-ţi oferi toate detaliile de care ai nevoie. Şi mie mi-a fost greu la început să iau o decizie, asta până când am vorbit cu reprezentanţii firmei.

- Am văzut că există mai multe tipuri, cu siguranţă ei mă pot ajuta să clarific nelămuririle şi întrebările pe care le am! Mulţumesc de sfat! O să iau legătura cu firma.

După ce am văzut minunăţia din curtea vecinului, am accesat site-ul şi am început să mă uit la modelele care se pot realiza. La început, toate mi se păreau identice, excluzând forma diferită, de aceea am pus mâna pe telefon şi am sunat la firmă.

Piscina beton PiscineIeftine.ro

- Bună ziua! Mă interesează să construiesc o piscină în grădină. Mă puteţi ajuta cu mai multe detalii? Câte tipuri de piscină există?

- Bună ziua! Suntem încântaţi să vă putem ajuta. Avem piscine metalice, piscine termoizolate din beton, din lemn, piscine din beton şi piscine din otel. V-aţi gândit la un buget, pentru câţi membri o vreţi, ce formă?

- Da, am un buget de 20.000 de Euro şi vreau să fie încăpătoare, cam pentru 4 persoane. Şi rezistentă în timp, neapărat! Legat de formă, mă gândesc la forma clasică, dreptunghiulară. 

- În regulă, în cazul acesta, având în vedere şi bugetul generos, vă încadraţi pentru o piscină din beton. 

- De ce din beton şi nu din alt material?

- Puteţi să alegeţi ce tip de piscină doriţi: din metal, lemn, oţel, însă o piscină din beton este rezistentă şi vă puteţi folosi de ea fără probleme ani la rând, mai ales dacă o întreţineţi cum trebuie. Ba mai mult, partea de structură are o garanţie de 20 de ani.

Piscina termoizolata PiscineIeftine.ro

- Sună bine! Asta îmi şi doresc! Să fac o investiţie de durată. Îmi spuneţi, vă rog, în acest preţ de 20.000 de Euro sunt incluse şi alte îmbunătăţiri, cum ar fi de exemplu lumini în piscină?

-  Preţul este pentru dotări standard. Dacă vă doriţi alte îmbunătăţiri pentru piscină cum ar fi lumini, un sistem de încălzire al piscinei, instalaţii de dozare automată pentru a-şi realiza singură tratamentele pentru apă sau un finisaj deosebit, toate acestea vor costa extra.

- Ce tipuri de finisaj există pentru o piscină din beton?

- Piscinele din beton sunt cele mai versatile în ceea ce priveşte finisajul bazinului. Pot fi placate cu mozaic vitroceramic, cu gresie pentru piscină, pot fi acoperite cu liner şi chiar vopsite cu o vopsea specială pentru piscine (de exemplu, vopsea epoxidică).

- Înţeleg. Produsele le aveţi pe stoc? Câte luni ar trebui să aştept după piscină?

- Spre deosebire de concurenţă, noi lucrăm cu produse de pe stoc. O piscină se poate livra acasă la client în 2 zile. Însă, în funcţie de tipul ales, durata de execuţie diferă. De exemplu, pentru o piscină din beton, termenul de execuţie este de 4-5 săptămâni. 

Piscina termoizolata PiscineIeftine.ro

- Wow! Să înţeleg că dacă închei contractul acum, pe la sfârşitul lui mai am piscina montată în grădină!

- Exact! La timp pentru a vă bucura de zilele caniculare de vară!

- Minunat! În ceea ce priveşte întreţinerea piscinei, trebuie să ţin cont de anumite detalii?

- Sigur că da! Întotdeauna sfătuim clienţii să citească manualul de utilizare pe care îl oferim fiecăruia dintre ei. Ba mai mult, pentru că suntem implicaţi în ceea ce facem şi ne pasă de clienţi, în momentul în care piscina este pusă în funcţiune, se face un mini training cu clientul de două ore. Piscina trebuie curăţată permanent de frunze şi mizerie. O mare atenţie trebuie să o acordaţi tratării apei. Există soluţii chimice biocide care omoară bacteriile. De asemenea, nu trebuie să vă lipsească trusa de analiză. Cu ajutorul ei, se iau niste eşantioane de apă care indică ce valoare are Ph-ul, ce valoare are clorul. Se fac niste calcule simple şi se adaugă apoi substanţele necesare în apă. Dacă vă gândiţi la costurile lunare, să ştiţi că vor fi undeva pe la 150 ron.

- O să îmi facă plăcere să îngrijesc piscina, deşi am mai citit că există unii roboţei care se pun în apă şi curăţă, aspiră. Legat de transport şi montaj, cum se procedează?

- Nu trebuie să vă faceţi griji din prisma acestui aspect. Veţi beneficia de montaj şi transport gratuit, indiferent de localitatea în care vă aflaţi.

PiscineIeftine.ro

- Ce veste bună! Mi-aţi luat o piatră de pe suflet! O să optez pentru o piscină din beton dreptunghiulară cu o dimensiune de 8 metri lungime şi 4 metri lăţime, cu trepte antiderapante, placată cu mozaic vitroceramic. De asemenea, doresc accesorizarea ei cu o pompă pentru încălzirea apei şi lumini ambientale. Mi-aţi putea trimite oferta de preţ pe mail? 

- Sigur că da! Rămâne să ne auzim! O zi bună!


De ce să alegem PiscineIeftine.ro?


După conversaţia pe care am avut-o cu reprezentantul de la Piscine Ieftine mi-am dat seama cât de important este să ţi se răspundă punctual la fiecare întrebare astfel încât orice dubiu pe care îl ai să dispară. În câteva săptămâni o să mi se îndeplinească visul, acela de a avea piscina în grădină şi de a mă bucura din plin de vara toridă care se anunţă, însă o să vă ofer şi vouă motivele pentru care am ales să închei un contract cu cei de la Piscine Ieftine:

👉Longevitate! De aproximativ 15 ani, punem în practică visul a peste 400 de clienți, grație experienței și a produselor noastre deosebite.

👉Calitate la superlativ! Raportul calitate-preţ este cel mai bun! Vorbim până la urmă de calitate nemţească, de produse realizate cu multă atenţie şi în detaliu care surclasează produsele concurenţei, de cele mai multe ori - piscine fabricate pe piaţa asiatică.

👉Timpul costă! Toate produsele se vând din stoc propriu. Nu se așteaptă 3-4 săptămâni, aşa cum se întâmplă la alți comercianți.

Piscina termoizolata PiscineIeftine.ro

👉Pliabilitate! Clientul poate alege dintr-o multitudine de dimensiuni disponibile.

👉Respect faţă de client! Toate produsele sunt testate înainte de a ajunge în ofertele clienţilor.

👉Corectitudine! Preţurile apar pe site la fiecare tip de piscină în parte, lucru de apreciat. Ca o paranteză, nu agreez ideea site-urilor care nu fac aceste preţuri publice şi se folosesc de opţiunea: Cere o ofertă de preţ!

👉Discounturi! Veţi găsi multe piscine cu preţ redus, aşa că acum este momentul pentru o investiţie bună, de durată.

👉Economie! O piscină de calitate, realizată dintr-un material rezistent şi corect întreţinută în timp, o să vă bucure ani şi veri la rând.

👉Montajul și transportul oferite gratuit la achiziția oricărei piscine.

👉Investiţie în oameni! Toţi angajatii Piscine Ieftine urmează training-uri pentru a livra calitate. În prezent,  20 de angajaţi muncesc din greu pentru a duce proiectele la bun sfârşit fără întârzieri.

👉Clientul nostru, stăpânul nostru! Review-urile clienţilor mulţumiţi sunt cele care vorbesc de la sine despre calitatea serviciilor.

Ce spuneţi, suficiente motive încât să vă mobilizaţi şi să vă cumpăraţi o piscină? Eu aş spune că da! Totodată, v-aş fi recunoscătoare dacă aţi răspunde la chestionarul de mai jos.



Sursă foto: elcorapiscine.ro, piscineieftine.ro, https://www.facebook.com/piscineieftinero, colaje realizate în Canva
Articol scris pentru SuperBlog Spring 2021. Sponsor: PiscineIeftine.ro

Comentarii