Treceți la conținutul principal

M-am hotărât să devin... eficientă! Cu aparatele Kärcher totul sclipeşte cât ai spune: CURĂŢENIE WOW!

Stâng, drept, stâng... stâng, drept, stâng... Mai cu viaţă!, se aude o voce puternică de bărbat în timp ce membrii familiei mărşăluiesc în şir indian prin casă. 

- Pe loc, repaos, soldăţei! Mai avem nevoie şi de puţină mişcare în pandemie, e bine să ne începem activităţile cu puţină înviorare!, spune zâmbind Doru, capul familiei.

După cum bine ştiţi, se apropie primăvara. În curând vine şi Paştele, avem încă o misiune importantă de îndeplinit şi de dus la capăt cu succes. Bănuiesc că ştiţi de ce ne-am adunat astăzi în sufragerie (devenită "câmpul de bătălie" unde se trasează sarcinile în ultima vreme).

- Cunoaştem cu toţii momentul când dai milităria jos din pod!, spune Ana, soţia lui Doru. Curăţenia de primăvară... rosteşte printre dinţi lipsită de entuziasm în timp ce se uită cu disperare la geamurile pline de praf şi la urmele lăsate de stropii de ploaie care trebuie curăţate.

- Exact! Trebuie să facem totul să sclipească, să curăţăm, să dezinfectăm şi să împrospătăm mirosul în casă. Să miroasă a curăţenie! Să nu uităm de maşinile pe care trebuie să le spălăm, dar şi de aleea din curte şi mobilierul de grădină care vor trebui curăţate. Dar haideţi, să o luăm cu începutul, să vedem ce arme aveţi pregătite pentru a începe lupta. Să vă aud, pe rând.

Maria, fiica mai mică a lui Doru care are 6 ani, cu o şapcă army pe cap, face un pas în faţă.

- Să trăiţi, domnule colonel! Eu mi-am adus măturica şi făraşul ca să adun mizeria de pe jos!

- Eu am adus mopul ca să spăl pe jos, spune Andrei, fiul cel mare.

- Iar eu, fac ce fac şi tot la cârpa de şters geamurile ajung, spune Ana, soţia lui Doru. Asta e destinul meu, se pare. Nimeni  nu vrea să îmi ia sarcina asta de pe umeri.

Vă văd lipsiţi de chef! Mai cu viaţă! Doar suntem o echipă! Misiunea de astăzi va fi una cu totul şi cu totul specială. De acum înainte, orice acţiune de curăţenie în această casă se va numi Misiunea Kärcher.

- Kärcher? Ce e asta? Chemi trupele speciale Delta Force să ne ajute? Dacă stau bine să mă gândesc, nu ar fi chiar o idee rea la câte avem de făcut prin casă!, spune Ana răzând cu lacrimi.


Kärcher - aparate de top pentru curăţenie generală


- Ana, nu te pripi. Kärcher este în prezent liderul mondial al furnizorilor de sisteme de curățare. Deja binecunoscute în toată lumea, aparatele de curăţat de la Kärcher bazate pe tehnologie inovatoare se disting prin performanță de top și calitate. 

Datorită noilor tehnologii de curățare inovatoare Kärcher, curățenia nu va mai fi o povară pentru noi și nici nu o să ne mai ia atât de mult timp. Mie îmi place să numesc soluţia pe care tocmai am descoperit-o RESS.

- Tati, tati, ce este acest RESS?, întreabă Maria.

Este o prescurtare care defineşte prin fiecare literă o însuşire a produselor Kärcher. Rapiditate, Eficienţă, Siguranţă, Simplitate. O să vă explic, pe rând, ce înseamnă fiecare particularitate ca să înţelegeţi mai bine.

Rapiditate - Cu toţii ne dorim să terminăm cât mai repede curăţenia pentru a petrece timpul cu familia sau făcând alte activităţi care ne relaxează. Aşa este? Ei bine, cine a spus că făcutul curăţeniei nu poate fi o activitate distractivă? Cu nişte aparate de curăţat inovatoare şi performante, cum sunt cele de la Kärcher, cât ai pocni din degete va sclipi totul în jurul nostru într-un timp scurt.

Eficienţă - Dacă ar fi să definim termenul "eficienţă", am putea spune că este capacitatea de a evita risipa de materiale, energie, eforturi, bani și timp în a face ceva constructiv sau în a produce un rezultat dorit. Într-un sens mai general, este capacitatea de a face lucrurile bine, cu succes și fără risipă. Cu cât aparatele de curăţenie sunt mai eficiente, cu atât timpul destinat acestei activităţi se va înjumătăţi. Este şi cazul aparatelor de curăţenie Kärcher.

Siguranţă - Orice aparat cu care lucrăm trebuie să ne inspire în primul rând încredere şi să ne creeze confort, acel confort care ne dă încrederea că îl putem folosi în siguranţă, fără a avea incidente neplăcute. 

Tot de domeniul siguranţei ţine şi deţinerea de aparate de curăţat capabile să ne asigure o igienizare cât mai corect realizată. Având în vedere perioada dificilă a pandemiei pe care o traversăm, ne-a intrat în reflex să dezinfectăm şi să curăţăm prin casă mai des. Printre produsele inovatoare și cele mai potrivite și recomandate în această perioadă sunt aparatele de curățat cu aburi din gama SC de la Kärcher, care, prin puterea aburului, omoară până la 99,999% din viruși și bacterii (chiar și virusul Coronavirus SARS-CoV-2) – fapt dovedit în urma testelor făcute în laboratoare din Germania. 

Simplitate -  Cu un design simplu, în nuanţe plăcute de negru, galben şi alb, aparatele Kärcher nu au cum să treacă neobservate. Calitatea primează!


Pe locuri, fiţi gata, la atac! Cu aparatele Kärcher totul e lună şi bec cât ai spune CURĂŢENIE!


- Maria, poţi uita de măturică. De acum înainte vei avea o nouă parteneră la curăţenie. Se numeşte doamna KB 5 şi nu este un agent sub acoperire, ci o mătură electrică de la Kärcher, fără fir, cu perie universală care îți permite să lucrezi fără să te apleci.

Nu mai trebuie să ne facem griji. Podelele şi covoarele noastre vor fi curăţate impecabil şi vor arăta ca noi, iar avantajul folosirii acestei mături este că timpul de utilizare este mai rapid decât în cazul folosirii unui aspirator. Totodată, mătura ne va permite şi accesul în zone mai puţin accesibile, cum ar fi spaţiile înguste de sub mobilier unde se strânge praful şi unde de cele mai multe ori nu ajungem să îl strângem. Şi mai în glumă, mai în serios, o vom putea manevra fără griji în timp ce ne putem transforma sufrageria în scenă de karaoke cântând şi dansând pe ritmuri de Queen - We are the Champions!

- Andrei, nu am uitat nici de tine. Clasicul mop va ajunge şi el în cutia cu produse de curăţenie pe care le vom dona. Îl vom înlocui cu un mop electric de  la Kärcher. 

Mopul electric FC 3 CORDLESS potrivit pentru toate pardoselile dure (parchet lacuit, laminat, gresie, PVC, vinil) curăţă doar cu apă curată, îndepărtează petele şi murdăria - care nu este răspândită, ci absorbită și depozitată în rezervorul pentru apă murdară. Este uşor de manevrat şi ajunge cu ușurință sub obiectele de mobilier datorită capului de curățare cu articulație pivotantă. Ne va face viaţa mai uşoară, vom termina mai repede de curăţat podelele şi vom economisi până la 90% apă în comparație cu metoda convențională (mop și găleată). Ce vom face cu restul timpului pe care în mod normal l-am fi petrecut ştergând de 2-3 ori pe jos cu mopul clasic? Îl vom petrece stând la televizor, urmărind un film de comedie cu popcorn în braţe. Vă place ideea?

- Ana, să ştii că m-am gândit şi la tine. Dacă ai rămas la urmă, nu înseamnă că te-am uitat. Poţi să spui adio cârpei despre care de multe ori ai spus că ţi-a mîncat jumătate din tinereţe. Spălatul geamurilor va deveni o plăcere cu aspiratorul de geamuri de la Kärcher în condiţiile în care vei termina să le cureţi de 3 ori mai repede decât o făceai înainte. 

Cu aspiratorul pentru geamuri WV 6 + KV 4 White vei putea curăţa geamurile, blatul de la bucătărie, faianţa din baia, cabina de duş, plita ceramică, oglinzile din casă. Este un aparat miraculos care curăţă fără urme şi care sunt sigur că în scurt timp îţi va deveni aliatul numărul 1 la curăţenie.

Recunosc, când m-am apucat să fac research-ul pentru a îmbunătăţi flow-ul curăţeniei în familia noastră, m-am gândit: Wow, atâtea aparate de curăţenie eficiente pentru casă de la Kärcher... Sigur găsesc ceva potrivit şi pentru grădină. Şi gândul mi-a fugit la aparatele de spălat cu presiune. Aşa că, în goana mea de a găsi un aparat util şi pentru curăţenia din grădină, am descoperit într-o zi pe youtube un videoclip în care erau redate funcţionalităţile aparatului de spălat cu presiune K 7 SMART CONTROL.

La ce îmi va folosi un astfel de aparat? Voi putea curăţa maşinile, iar aleea şi mobilierul de grădină vor fi lună şi bec. Să nu mai spun de economia de timp pe care o voi face utilizând un astfel de aparat de spălat cu presiune. 

Aşadar, noi suntem înarmaţi până în dinţi pentru curăţenia de primăvară cu aparate Kärcher, iar toţi membrii familiei sunt mega încântaţi de noile achiziţii. Voi ce aparate folosiţi şi cum se desfăşoară un astfel de episod de curăţenie în familia voastră?


* Sursă foto: https://www.kaercher.com/ro/, https://www.facebook.com/karcher.ro 
* Acest articol a fost scris pentru SuperBlog Spring 2021. Sponsor: Kärcher România



Comentarii