Treceți la conținutul principal

SOS! Eşti în pană de idei de cadouri? Cu o ChocoTelegramă nu ai cum să dai greş!

Zilele trecute m-am trezit cu un telefon de la prietenul meu Dan cu care nu mai vorbisem de ceva timp. Obişnuită cu personalitatea lui, ştiam că sună pentru unul dintre motivele: ori vrea să îl împrumut cu nişte bani până la salariul următor, ori vrea să facă un cadou şi e în pană de idei (sau chiar pentru amândouă!). 

- Alo... Salutare, Maria! Ce mai faci? Totul bine?

- Bună, Dane! Da, totul ok! Ca în pandemie, lucrez de acasă, mai citesc o carte, mai fac o plimbare prin grădină, în aer liber. Ştii şi tu cum e, caut ocupaţie...

- Mie îmi spui... Şi eu mă simt ca un leu în cuşcă. Ştii de ce te-am sunat...

- Lasă-mă să ghicesc... ai nevoie de bani împrumut!

- Nu încă! (se aude un chicotit în telefon) Se apropie 8 Martie, vezi şi tu ce vremuri trăim, nu prea am timp să merg prin magazine şi să mă apuc de căutat cadoul ideal. De fapt, nici nu ştiu ce ar trebui să cumpăr pentru cele 3 femei importante şi pretenţioase în acelaşi timp din viaţa mea: iubita, mama şi bunica. Am nevoie de nişte idei de cadouri.

- Şi tu, Dane, băiat inteligent, te-ai gândit că Maria atotştiutoarea te poate ajuta.

- Păi nu eşti tu regina campaniilor online? Pentru cine ai mai scris în ultimul timp? Nu ai nicio idee pentru amicul tău care îţi va rămâne veşnic îndatorat şi recunoscător?

- De fapt, am soluţia! Care cred că ţi se va potrivi mănuşă. Te-ar scoate din impas şi cu siguranţă o să faci o impresie foarte bună! Ceva dulce, elegant, sofisticat, direct prin curier acasă, în mâinile persoanei dragi. O ChocoTelegramă!

- Wow, sună interesant şi delicios în aceaşi timp! Poţi să îmi dai câteva detalii?


Chocolissimo - raiul ciocolatei pe pământ!


Chocolissimo a luat ființă în anul 2004 în Polonia, aparținând grupului MM Brown. Astăzi, compania operează în mai multe țări europene ca producător și distribuitor de produse din ciocolată de nișă. Produsele Chocolissimo sunt create în ciocolaterii tradiționale din Franța, Belgia, Germania, Țările de Jos, Elveția și chiar Madagascar sau Australia, de maeștri ciocolatieri cu experiență, dupa rețete tradiționale bine păstrate. 

Ce oferă Chocolissimo? Peste 300 de tipuri de produse din ciocolată belgiană premium de cea mai bună calitate, realizate manual în ateliere tradiționale: praline, ciocolată de băut, fondue de ciocolată, trufe și fructe în ciocolată. 

Fiecare produs Chocolissimo este plăcere pură, servită cu emoţii sincere şi senzaţii puternice. În plus, produsul lor nou, unic pe piața din România este Chocotelegrama, cu ajutorul căreia poți scrie mesaje personalizate în limita a 60 de caractere. Mesajul poate include litere sau semne speciale din ciocolată cu lapte, cuburi de ciocolată albă simple sau cuburi de ciocolată printabilă cu diferite simboluri grafice.

- Sunt de-a dreptul uimit de ageritatea ta în a găsi soluţii, Maria! Nu degeaba apelez de fiecare dată la tine şi nu dau greş. Nişte cadouri din ciocolată belgiană premium m-ar transforma în fiul, nepotul, iubitul ideal! Dacă m-ai ajuta şi cu mesajele, pentru că sunt în pană de idei, ţi-aş fi veşnic recunoscător.

- Este simplu, trebuie doar să îţi pui puţin mintea la contribuţie. Uite, de exemplu, bunicii poţi să îi mulţumeşti printr-o ChocoTelegramă pentru toată grija pe care încă ţi-o poartă.

Mamele sunt uşor de mulţumit, se bucură de orice atenţie, oricât de mică ar fi. Însă, ca orice mamă, merită întotdeauna tot ce este mai bun şi frumos. Pătrăţelele de ciocolată inscripţionate cu litere care alcătuiesc mesajul, o să îi meargă direct la inimă şi o să îi tresare sufletul pentru gestul făcut.
Cărei femei nu îi place ciocolata? Mai ales dacă e belgiană şi premium pe deasupra? Orice iubită s-ar simţi super iubită dacă ar primi o ChocoTelegramă de la drăguţul ei.
Şi dacă tot suntem la capitolul ăsta, Dane, o să îţi dau 10 idei de momente cheie din viaţa ta şi a apropiaţilor tăi când poţi să faci cadouri din ciocolată fără a da greş.


Top 10 motive și ocazii pentru a oferi cadou o ChocoTelegramă 


1. Zile de naştere sau de onomastică
O ChocoTelegramă împreună cu un buchet de flori pot fi cadoul ideal pentru persoanele dragi care îşi aniversează ziua de ani sau de nume. Nu ai cum să nu faci o impresie bună cu ceva dulce şi mai ales, personalizat.
2. De 8 Martie
Ştim cu toţii că de 8 Martie este aniversată ziua femeii. Cărei femei nu îi place ciocolata? Fie că este vorba de mama, bunica, iubita, o prietenă sau profesoară, fiecare dintre ele va aprecia gestul şi va fi profund recunoscătoare.
3. De Crăciun
Poate că a venit timpul să înlocuiţi clasicii moşi de Crăciun de ciocolată cu o ChocoTelegramă. Un mesaj din ciocolată de tipul: Ai fost cuminte?, cu siguranţă că o să smulgă ropote de râsete.
4. De Paşte
Ai început să te plictiseşti de iepuraşul sau ouăle de ciocolată care îţi ies în cale la fiecare sărbătoare pascală? Atunci ChocoTelegrama este soluţia ideală pentru un cadou discret, diferit, suprinzător şi plăcut.
5. O cerere în căsătorie
Ştim foarte bine că de la o cerere în căsătorie nu au cum să lipsească cei doi protagonişti şi inelul, bineînţeles. Dar cum ar fi dacă viitoarea mireasă ar citi direct de pe o ChocoTelegramă întrebarea magică? Cu siguranţă că nu s-ar aştepta la o asemenea surpriză!

6. Început de an şcolar
Fiecare început de an şcolar le dă ceva bătăi de cap părinţilor. Cum ar fi ca de acum înainte să înlocuiţi clasicul buchet de flori (care oricum se ofileşte) cu ciocolată belgiană de calitate?

7. Mărturii la nuntă
V-a trecut vreodată prin minte ca la propria nuntă să oferiţi câte o mărturie de ciocolată invitaţilor? Cu siguranţă, gestul ar fi de neuitat! Iar cu ChocoTelegrama visul se poate transforma în realitate şi este doar la un click distanţă.
8. Gest de mulţumire
Fiecăruia dintre noi i s-a întâmplat ca la un moment dat să fie ajutat de cineva şi în semn de recunoştinţă, am vrut să îi oferim un cadou în semn de apreciere. Un "Mulţumesc" spus în cel mai original mod va crea o supriză extrem de plăcută.
9. Jumătate de secol de la căsătoria bunicilor
Un eveniment atât de important cum e cel al împlinirii a 50 de ani de la unirea jurămintelor nu se poate sărbători decât cu o ChocoTelegramă. Bunicii vor fi mai mult decât încântaţi să primească ceva dulce cu care să îşi îndulcească sufletul, dar mai ales vor fi emoţionaţi de mesaj.
10. Un cadou de la mine, pentru mine
Recunosc că mi-aş face cadou o ChocoTelegramă de fiecare dată când aş avea parte de o reuşită. Aş lua acest lucru ca pe un premiu - de la mine, pentru mine. Pentru că cele mai frumoase cadouri ni le facem singuri.

3 paşi simpli pentru a comanda o ChocoTelegramă

Cum comanzi o ChocoTelegramă? Nimic mai simplu! Pe site vei găsi o secţiune specială: ChocoTelegram - Creeaza ChocoTelegram

1. Îţi selectezi dimensiunea dorită pentru ChocoTelegramă

2. Introduceţi mesajul pe care îl doriţi inscripţionat


3. Alegeţi ambalajul dorit

Şi gata! Produsul este în coş!    
- Wow, Maria! M-ai impresionat de-a dreptul cu această prezentare! Trebuie să recunosc, mi s-a făcut şi mie poftă de aceste minunaţii. O să comand din timp mai multe ca să fiu sigur că ajung la timp. O să îţi rămân veşnic îndatorat.


Chocolissimo - cum să oferi un cadou memorabil din ciocolată


Acum că Dan este absolut fascinat de noua idee, trebuie să vă mai spun că pe lângă ChocoTelegramă, pe Chocolissimo vei găsi cele mai interesante cadouri pentru toată lumea (chiar şi pentru cei mai pretenţioşi dintre pretenţioşi!), pentru toate ocaziile - figurine din ciocolată, tablete delicioase care te vor surprinde atât prin gust, dar şi prin ambalaje creative şi originale. Vei avea oportunitatea să descoperi calitatea excepţională a boabelor de cacao, ascunsă în trufe delicioase, fructe în ciocolată sau fondue catifelat.
Dacă sunteţi curioşi de gama variată de ciocolată comercializată de Chocolissimo, aruncaţi un ochi pe site! Să nu ziceţi că nu v-am avertizat! Aviz pofticioşilor! Înarmaţi-vă cu multă răbdare şi şerveţele! Se va lăsa cu salivare non stop! Chocolissimo creează dependenţă!

Sursă foto: www.chocolissimo.ro
Probă extra-concurs Chocolissimo lansată via SuperBlog 

Comentarii

Trimiteți un comentariu