Treceți la conținutul principal

Design inedit, eleganţă, atenţie maximă la detalii! Lasă-te cucerit de electrocasnicele Toshiba!


Trăim în era vitezei și parcă pe zi ce trece timpul este tot mai scurt. Mergem la serviciu, ne întoarcem acasă și de cele mai multe ori suntem atât de acaparați de treburile casnice încât atunci când terminăm ce avem de făcut conștientizăm că nu ne mai rămâne timp de petrecut cu familia sau nu mai avem timp să desfăşurăm activităţile care ne relaxează.  

Dar cum ar fi ca orele dedicate spălatului muntelui de vase care aşteaptă în chiuvetă să le petrecem cu cei dragi investind într-o maşină de spălat care să facă toată treaba? Sau să dezgheţăm în câteva minute la cuptorul cu microunde carnea pentru care ar trebui să aşteptăm în mod normal câteva ore ca să o putem găti? Sau cum ar fi să nu vă mai stresaţi gândindu-vă că trebuie să faceţi cumpărăturile la două zile pentru că aveţi un frigider prea mic achiziţionând un frigider încăpător care să păstreze alimentele proaspete? V-aţi săturat de întinzătoarele de rufe de care vă împiedicaţi prin casă? Un uscător de haine poate salva situaţia.

Trebuie să vă mărturisesc că eu mi-am găsit aliatul numărul 1 în materie de electrocasnice de top, iar acesta este Toshiba, un brand care timp de 140 ani a fost alături de consumatori pentru a îmbunătăți calitatea vieții şi care se poate lăuda cu câteva faimoase invenții cum ar fi primele mașini de spălat electrice și primele aspiratoare din Japonia, primul video telefon color sau primul laptop. 


Prin ce se remarcă Toshiba faţă de alte branduri de electrocasnice? Top 3 caracteristici

                                              

Desprinse parcă din altă dimensiune, cu un design special, mare atenţie la detalii, elegante și cel mai important: de mare ajutor în casă, electrocasnicele Toshiba ajung în timp să îți devină cele mai bune prietene.  Eficiența, designul și tehnologiile moderne sunt cele mai importante aspecte ce fac din Toshiba un brand care ridică întotdeauna standardele în materie de electrocasnice. Prin ce se remarcă?

CALITATE - cu toţii ne dorim să investim în electrocasnice care să dureze în timp, să merite banii şi care să răspundă nevoilor noastre. Obiectivul Toshiba a fost dintotdeauna fabricarea de aparate care să aducă îmbunătăţiri calităţii vieții. De aceea, a implementat un sistem de management al calității dovedit, îşi SOLIDIFICĂ continuu eficacitatea și îşi gestionează procesele în conformitate cu cerințele ISO 9001: 2015.  Sistemul de management al calității, mediului, sănătății și siguranței oferă încrederea clientului că produsul este în conformitate cu specificațiile stabilite şi cerintele legale şi de reglementare.

DESIGN-ul - de cele mai multe ori, atunci când ne cumpărăm electrocasnice, dorim să le integrăm astfel încât să se asorteze cu stilul casei. De exemplu, în faţa clasicului frigider alb sau a maşinii de spălat de culoare albă, au început să câştige tot mai mult teren culorile neutre precum griul metalizat sau chiar negru. 

Una dintre devizele Toshiba este: Making the unusable usable, making the difficult easy (A face ceea ce nu poate fi utilizat, de utilizat, a face ceea ceea este greu, uşor), aşadar designul face produsele mai ușor de utilizat și mai sigure având ca scop minimizarea efortului fizic.

INOVAŢIE: ca să rezişti pe o piaţă atât de mare şi diversificată cum e cea a electrocasnicelor şi pentru a te face remarcat, trebuie să vii întotdeauna cu ceva nou, să îmbunătăţeşti permanent procesul de fabricare. Ştim cu toţii că inovaţia este absolut necesară pentru creşterea calităţii, iar la acest capitol Toshiba excelează din plin.


Cu ce m-au cucerit electrocasnicele Toshiba?


În cele ce urmează, o să vă prezint câteva dintre beneficiile electrocasnicelor Toshiba în faţa cărora nu aveţi cum să nu rămâneţi surprinşi. Nu degeaba brandul este unul japonez, atenţia la detalii şi INTERESUL pentru facilitarea efortului în viaţa de zi cu zi fac diferenţa.

I. De ce aş alege o maşină de spălat vase Toshiba? 

✅Programul de igienă Toshiba

Igienă înainte de toate! Cu noul program, hainele beneficiază de o spălare puternică la 70°C.

✅Toshiba Sanitization Lampă UV

Adăugarea lămpii UV în filtru are ca scop principal uciderea bacteriilor.

✅Filtru antibacterial Life protection

Efectul antimicrobian crește viața utilă a materialelor tratate și poate inhiba acumularea de microorganisme care se află în interiorul mașinii. Astfel, vă puteți odihni și bucura de mâncărurile proaspete, servite pe vase curate, datorită seriei de mașini de spălat vase Toshiba.

După o analiză atentă a produselor, aş recomanda maşina de spălat încorporabilă TOSHIBA DW-14B1-RO. Beneficiază de lampă UV care ucide bacteriile, deci pune accent pe igienă - un element care pentru mine este absolut elementar, mai ales în această perioadă a pandemiei. 

Iată care sunt principalele ei beneficii:

✅ un Filtru ABT- 99.99% fără bacterii, zero urme de mucegai.
✅ Datorită conductei Aqua Stop, nicio eroare de auto-blocare, deoarece nu are material spumant, ci folosește o supapă de electromagnetism pentru a evita inundațiile.
Programul de igienă Toshiba - asigură o spălare puternică la 70°C.
Toshiba Sanitization – Lampă UV: Adăugarea lămpii UV în filtru are ca scop uciderea bacteriilor.

II. De ce aş alege un frigider Toshiba?

Frigiderele Toshiba nu au cum să nu te lase mut de uimire. Dintodeauna mi-au plăcut cele cu două uşi, spaţioase, bine compartimentate în care mâncarea să se păstreze intactă şi fresh. 

Una dintre cele mai importante caracteristici ale frigiderelor acestui brand este tehnologia 3 System care folosește o pompă ce generează 3 fluxuri de răcire independente care permit diferențierea temperaturilor în diferitele compartimente, făcând astfel posibilă obținerea unei creșteri semnificative a conservării alimentelor, pentru o prospețime incredibilă.

✅Zonă de conversie

Capacitatea frigiderului poate fi extinsă cu 15% doar cu o singură atingere a butonului. Se poate depozita o cantitate suplimentară de 91 de litri de alimente proaspete, transformând una dintre unitățile de congelare într-o unitate mini-frigider. Ai fi crezut vreodată că poţi păstra în acelaşi compartiment legumele, fructele, peștele și carnea? Ei bine, acest lucru este posibil acum datorită temperaturii care poate fi reglată de la -18° la 7°. Pare de necrezut, dar în acelaşi timp cât se poate de real!

✅Dimensiune mare, organizare mai bună

Aparatele frigorifice cu uși duble au 26 de compartimente, astfel încât să ofere mult spațiu pentru toate cumpărăturile săptămânale: cu până la 30% mai mult spațiu față de aparatele frigorifice din aceeași gamă de pe piață!

✅Dual Inverter

Frigiderele dotate cu tehnologia Dual Inverter (Clasă energetică A++) sunt echipate cu un compresor invertor și două ventilatoare. Compresorul Toshiba asigură mai puține vibrații și zgomot decât un sistem convențional și durata de funcționare este mult mai mare. 
Dual Inverter este capabil să economisească până la 20% din energie în fazele de răcire rapidă și congelare. Compresorul și invertorul variază puterea pentru a stabiliza temperatura.

✅Tehnologie Plasma pure

Plasma pure produce ioni și electroni care pot elimina bacteriile, neutralizează mirosurile și purifică aerul, păstrând alimentele proaspete mai mult timp.

Avantajele sunt evidente:

  • Sterilizare
  • Eliminarea mirosurilor
  • Mai multă prospețime și sănătate


Frigiderul TOSHIBA GR-RF532WE-PGJ m-a fascinat de la prima vedere. Se remarcă prin două sisteme separate pentru frigider și congelator și 3 cicluri independente de răcire. Compresorul inverter și ventilatorul cresc viteza atunci când este necesară o răcire mai intensă, menținând o temperatură stabilă. Beneficiază de Tehnologia Plasma+ Pure care ucide bacteriile şi neutralizează mirosurile, de tehnologia AlloyCooling din spatele frigiderului care disipează căldura mult mai rapid, răcind uniform compartimentul frigorific într-un ritm prompt și eficient sau de Lumina LED ambientală care se aprinde treptat când deschideți ușa și se adaptează automat pentru a nu deranja ochii.

III. De ce aş alege un cuptor cu microunde Toshiba?

Cuptoarele cu microunde de la Toshiba nu sunt nişte banale cuptoare pe care le găsim la tot pasul în magazine. Pasiunea şi atenţia brandului japonez pentru detalii se poate observa în funcţiile pe care le are.

✅Mâncarea prăjită poate fi sănătoasă

Datorită unui grătar cu circulație a aerului fierbinte, mâncarea este gătită în interior și în exterior folosind doar o picătură de ulei, pentru a savura alimente mai sănătoase, fără grăsimi în exces.

Crispy Grill

O funcție esențială pentru a face mâncărurile mai apetisante. Funcția Grill (100°-240°) vă permite să gătiți un grătar perfect: exterior crocant, interior umed și suculent.

✅Invertech

Tehnologia Inverter ajută la încălzirea și dezghețarea alimentelor uniform, permițând gătirea unor mâncăruri delicioase fără a le supraveghea constant. Se poate găti la intensitate mică pentru perioade îndelungate, păstrând în același timp vitaminele și proprietățile nutritive ale ingredientelor.

✅Design curat și elegant

Printre numeroasele avantaje ale cuptoarelor cu microunde Toshiba putem enumera cu siguranță designul frumos, elegant și sobru.

✅Înveliș ceramic interior ușor de curățat

Învelișul ceramic interior ușor de curățat este echipat cu o structură compactă ce îl face rezistent la zgârieturi și pete. E nevoie doar de o cârpă umedă pentru a curăța interiorul: menținerea cuptorului curat nu a fost niciodată mai ușoară.

În viitorul apropiat, mi-aş dori să achiziţionez modelul MV-TC25T(BK). Se pliază perfect nevoilor mele. Beneficază de funcţia grill, se poate găti la temperatură scăzută şi este uşor de curăţat.

IV. De ce aş alege o mașină de spălat rufe și uscător Toshiba

Toshiba a conceput o nouă linie de mașini de spălat rufe capabile să satisfacă toate cerințele de spălare: CURĂŢARE, ECONOMISIREA TIMPULUI și ENERGIE. Știrile nu se termină aici: noua gamă este plină de caracteristici care să optimizeze fiecare spălare din punct de vedere calitativ. Proiectarea acestora este făcută în detaliu, iar funcționalitatea este constant îmbunătățită.

✅Curățare, economie de energie, protejarea culorilor

Tehnologia THE GREATWAVES™ este dezvoltată pe doi piloni: Flash Wave și Cold Wash, care protejează hainele în timpul spălării și garantează economie considerabilă de energie, detergent și timp.

  • Flash Wave - viteza mare de rotație a cilindrului și structura sa interioară particulară permit obținerea aceleiași calități de spălare care s-ar obține folosind apa la o temperatură mai ridicată.
  • Spălare Eco Apă Rece (Eco Cold Wash) - Economisirea energiei cu până la 67% și protecția culorilor cu până la 39%. Spălarea la rece este dezvoltată prin tehnologia Flash Wave capabilă să spele la 40°C cu aceleași rezultate ale spălării la o temperatură mai ridicată.

✅CycloneMixTM - Detergent maxim

Cu ajutorul rotorului din sertar, tehnologia CycloneMix™ mărește capacitatea de dizolvare a detergentului, ÎMBUNĂTĂŢIND astfel performanțele de spălare. Rata de dizolvare a detergentului este crescută cu aproximativ 20% comparativ cu modelul fără CycloneMix™.


✅Design mașină de spălat cu uscător

SENSEDRY

Tehnologia SenseDryTM poate opri uscarea atunci când hainele ajung la cel mai potrivit nivel de uscare cu umiditatea adecvată.

Mașina de spălat rufe cu uscător T07 TWD-BJ90W4RO (SK) este o maşină ideală pentru orice casă. Are aceeaşi capacitate de spălare și uscare, cu o singură încărcătură completă. De asemenea, învelișul protector al garniturii mașinii de spălat Toshiba conține aditivi speciali ce elimină riscul apariției bacteriilor, asigurându-se o igienă corectă și sănătoasă. Dispune de o iluminare perfectă a tamburului cu LED-uri, iar pe lângă consumul redus de energie, lumina din interior dă o eleganță aparatului ce nu poate fi trecută cu vederea. Cu mașina de spălat rufe cu uscător Toshiba aveți hainele pregătite de purtare în doar 45 de minute!

În loc de concluzii...

Cu siguranţă electrocasnicele Toshiba nu au cum să nu cucerească de la prima vedere analizând design-ul (trebuie să recunoaştem că impactul vizual joacă un rol important atunci când cumpărăm un lucru), dar şi analizând opţiunile care te lasă mut de uimire şi care au fost implementate pentru noi, pentru a ne fi de ajutor în viaţa de zi cu zi şi pentru a ne facilita activitatea casnică.

Aşa că, întotdeauna mă voi lăsa cucerită de electrocasnice care ne oferă mai mult timp liber pe care îl putem investi în activităţi relaxante, care consumă mai puțină energie electrică și care sunt mai eco friendly, aşa cum sunt cele de la Toshiba.




Sursă foto & info: https://www.toshiba-lifestyle.com/ro/






Comentarii