Treceți la conținutul principal

Ardeleanul şi olteanul în lupta cu tehnologia

Ion (ardeleanul) şi Marin (olteanul) aveau o prietenie care rezista eroic de peste două decenii, încă din vremea studenţiei când fuseseră nevoiţi să împartă aceeaşi cameră de cămin. "La bine şi la greu împreună. Oriunde şi oricând!" a fost promisiunea pe care au făcut-o după terminarea facultăţii când drumurile lor s-au separat. Lui Ion îi plăcea să aibă grijă de pământ şi de muncile câmpului, iar Marin se putea lăuda cu o afacere cu hectare de viţă de vie şi cu o cramă generoasă.

Într-o zi, exact ca în filme şi greu de crezut, lui Ion îi cade telefonul din buzunar în timp ce voia să se urce în tractor, iar în cădere se loveşte de o piatră şi e daună totală. De cealaltă parte, Marin vrea să scoată vin din butoi şi îi cade telefonul într-o găleată plină ochi. Degeaba s-a grăbit să îl scoată, că nu s-a mai deschis telefonul nici până în ziua de astăzi.

Disperat, Ion vrea să îl sune pe Marin să îi povestească ce i s-a întâmplat. În acelaşi timp, primul gând a lui Marin e să îl sune pe Ion, dar ia telefonul de unde nu-i... Şi ambii dau fuga repede la cel mai apropiat magazin să îşi cumpere telefon. După o perioadă lungă de căutări, de analiză a raportului calitate-preţ, cei doi îşi cumpără telefoane vădit dezamăgiţi de ceea ce li s-a întâmplat, dar şi de faptul că sunt nevoiţi să facă o nouă investiţie şi se grăbesc să telefoneze unul altuia pentru a-şi striga amarul.

Marin: Alo, Ioane? Au, Ioane, ce făcui azi... Mare pagubă la casa omului mai sunt. Scăpai telefonul în găleata plină ochi cu vin. M-au ajuns blestemele neveste-mii. În loc să investesc banii în cramă, îi dădui pe telefon...

Ion: No, Marin, servus! Bolând mai îs şi eu. Am vrut să mă sui în tractor, dar, no... m-am grăbit cam tare şi telefonul s-a făcut una cu pământul. Asta e acum, toate vin şi toate trec.

Marin: Ioane, jur că mă enervează calmitatea ta! Trebuie să facem ceva să nu mai păţim asemenea catastrofe. Că mă trecură iar toate transpiraţiile. Trebuie să ne "tunăm" telefoanele să nu mai ajungem în situaţii de genul ăsta. Ieri, în timp ce mă uitam pe Facebook, mi-a apărut o postare despre BrandGSM, un magazin cu accesorii pentru telefoane care este în Bucureşti. Nu crezi că a venit vremea să investim şi noi în nişte huse şi folii de sticlă? 

Ion: Intru mintenaş pe laptop să mă uit... No, dar câte modele îs, mi-ar lua o săptămână să mă decid...

Marin: Ioane, eu trebuie să mă conving cu ochii mei cum arată produsele. Ştii că mă făcu muica Toma necredinciosul. Şi aşa nu ne-am văzut de mult timp, hai să mergem la Bucureşti.

Ion: No, bine, Marin... deştept mai eşti. Hai s-o facem şi pe asta.

BrandGSM - raiul accesoriilor pentru telefoane

Cei doi ajung în Bucureşti şi pornesc spre magazinul BrandGSM. Pentru cei care au dubii, BrandGSM.ro (pentru că există şi site) este un magazin care activează de 20 de ani în domeniul accesoriilor de telefonie mobilă și tehnologie reprezentând un concept dedicat celor mai noi accesorii și produse fashion pentru toate telefoanele aflate în topul vânzărilor din România, precum și produselor din zona smart tech și smart home. De menţionat că sunt numărul 1 pe piaţa accesoriilor GSM.

În magazin, un reprezentant îi întâmpină şi îi intreabă cu ce ar putea să îi ajute.

Marin: Ne-ar interesa să cumpărăm huse şi folii pentru telefoane! Vrem să fie calitative, nu ieftine. Lucrăm în nişte domenii grele şi avem nevoie de nişte accesorii durabile şi rezistente. Şi când spun calitative mă refer să reziste cât mai mult timp şi să ne protejeze telefoanele. Nu ne interesează preţul, produse ieftine găseam şi la noi în oraş. De asta băturăm atâta drum până aici... toate review-urile vă recomandă ca fiind cei mai buni. În plus, abia ce ne-am cumpărat alte telefoane din cauză că dintr-o neatenţie le scăparam de se făcură una cu pământul.

Husele pentru telefoane - cum să îţi păstrezi telefonul în siguranţă

Reprezentant: Mă bucur să aud că sunteţi nişte clienţi interesaţi în primul rând de calitate. Când vine vorba de clienţii noştri, punem accent pe relaţia pe care o avem cu ei pentru ca aceştia să fie cât mai mulţumiţi, pe diversitate - fiindcă avem o gamă largă şi variată de produse, dar şi pe calitate. În materie de huse, să ştiţi că avem o gamă vastă. Haideţi să vi le prezint:

✅huse ultraslim (dacă vreţi ca telefonul să arate cât mai subţire);

✅huse antişoc (utile dacă faceţi sporturi extreme, lucraţi în mediu de risc sau pur şi simplu scăpaţi mai des telefonul);

✅huse transparente (dacă preferaţi stilul minimalist);

✅huse fashion care poartă semnătura unor branduri cum ar fi Guess, Lagerfeld, Ted Baker, Just Must (asta dacă doriţi să aveţi un accesoriu care poartă semnătura unui designer);

✅huse subacvatice (protejează telefonul atunci când intră în contact cu lichidele);

Ion: No, amu chiar îs decis. Clar vreau o husă antişoc să nu mi se mai spargă în veci. De fiecare dată îmi aluneca din mână telefonul, de acum înainte totul va fi de domeniul trecutului.

Marin: Dacă mă gândesc mai bine în ce domeniu lucrez, mai în glumă, mai în serios, chiar am nevoie de o husă subacvatică, mai ales când intru în cramă şi lucrez la îmbuteliatul vinului. Mi-a atras atenţia husa subacvatică universală Devia Green, mai ales că e waterproof. O să fie cu întrebuinţare dublă: şi pentru cramă - sper să nu se mai repete incidentul, şi pentru mersul la mare. Îmi place şi marca asta Just Must, Must (vin), face trimitere la afacerea mea. Când sunt degustări la cramă sau evenimente, trebuie să fiu prezentabil, iar cu o husă Just Must  îi voi impresiona pe invitaţi. Rămân amândouă.

Foliile de protecţie - un must have pentru orice telefon

Ion: Ce folii pentru telefon ne recomandaţi? Ne dorim să fie rezistente şi să ne păstreze ecranele intacte. Să nu mai avem surprize pe viitor. De asemenea, nu vrem ca folia să îngreuneze umblatul pe telefon, se întâmplă des acest lucru cu alte folii. 

Reprezentant: Aşa cum husele sunt de mai multe feluri, şi foliile sunt variate. Avem:

✔ folii din sticlă temperată care acoperă în întregime ecranul (Lemontti, Eiger, Devia);

✔ folii cu margini rotunjite 3D (Devia);

✔ folii privacy (care vă asigură confidențialitatea displayului când sunt și alte persoane în jur);

 ✔ folii flexiglass recomandate pentru copii, pentru că nu se sparg etc.

V-aş recomanda folia pentru telefon Lemontti Full Fit - o folie premium din sticlă securizată, foarte rezistentă la zgârieturi şi şocuri care oferă o claritate maximă, transparenţa fiind de 100%. Are un strat de protecţie oleofobic care protejează împotriva petelor şi amprentelor. 


Marin: Aici şi eu, şi Ion suntem de acord asupra aceleaşi folii. O dorim pe cea din sticlă care acoperă în întregime tot ecranul. Avem nevoie să ne fie protejate telefoanele în întregime pentru că suntem implicaţi în munci grele. Cea de la Lemontti arată chiar foarte bine.

Ion: Da, e cea mai potrivită pentru noi. No, mulţumim pentru accesorii. Preţurile sunt mai mult decât decente, tu ai fost un băiat tare fain. Ia o sticlă de horincă făcută în Ardeal din partea noastră în semn de recunoştinţă. Amu ne-am convins de calitatea produselor, data viitoare, dacă mai e nevoie, nu mai batem atâta drum până aici. O să comandăm direct de pe site. 

Top 5 motive să alegeţi accesorii de calitate BrandGSM

Ion şi Marin şi-au terminat cumpărăturile, iar acum este timpul pentru ultimele concluzii înainte ca fiecare dintre ei să facă drumul înapoi spre casă.

Calitate înainte de preţ

Ion: - No, Marine, bine că i-am găsit pe cei de la BrandGSM.ro. De acum înainte, m-au câştigat ca şi client. Au un magazin tare bine organizat, cu sute de accesorii calitative, multe şi la reducere. Unde mai pui că au şi produse de brand... iar interacţiunea cu personalul este una de milioane. Şi să nu îmi trebuiască nimic, că după o discuţie cu ei tot plec cu ceva cumpărat.

Marin: Acum am înţeles şi eu că întotdeauna trebuie pus accent pe calitate, şi nu pe preţ. Există o vorbă: Obrazul fin cu cheltuială se ţine, aşa că dacă vrem ca telefoanele noastre să reziste mult timp, avem nevoie de accesorii calitative. Ai de ales: dai 10 lei pe o husă din plastic care se crapă la primul contact cu pământul sau preferi să dai de la 40-50 de lei în sus pentru o husă durabilă. Ba mai mult, aici intervine şi problema aspectului. Un produs ieftin, întotdeauna va arăta ieftin. Cum să apar la întâlnirile mele de la cramă, la degustări, cu o husă de plastic ieftină?

Aspect de revistă

Marin: Ştii vorba aceea? Catalogare la prima vedere? Cum să mă vadă prietenii mei cu un telefon spart şi crăpat? Păi îmi râd în nas. Nu ştiu ce a fost în capul meu până acum de nu am pus accent pe aceste lucruri atât de importante. Dacă vrei un telefon ţiplă, trebuie să ai grijă de el.

Ion: Amu ai dreptate. Nu suntem noi nişte sărăntoci să nu ne permitem nişte telefoane, dar nici să se mai întâmple catastrofe ca acum ultima dată. Uite cum arată telefonul cu husa cea nouă şi folia de protecţie... Zici că are design special făcut pentru mine. Unde mai pui că nici nu zici că ai ceva pe telefon, aşa de bine merge să tastezi. Ce să mai... produse de revistă.

Brandul 

Marin: Ioane, mai ţii minte ce am învăţat noi la Facultate, la Marketing? Brandul oferă garanţia calităţii. Cum să nu îmi iau husa de la Just Must dacă m-a atras aşa de tare designul? În plus, orice produs de brand prezintă încredere.

Ion: Ai dreptate! Şi eu aş fi dispus să plătesc mai mult pentru un produs de brand cunoscut, decât să investesc într-un brand no name de proastă calitate.

Durabilitatea - menţinerea în timp

Ion: Marine, ne-am făcut cadouri de Crăciun în avans. Nu-i bai, noi să fim sănătoşi şi să aibă viaţă lungă telefoanele noastre cu noile huse şi folii de sticlă luate. 

Marin: De asta am vrut să vin până la Bucureşti, măi Ioane. Să mă conving cu ochii mei, să mi se povestească despre produs, să îl văd în realitate cum arată. E important să iei decizia potrivită în ceea ce priveşte produsul pe care vrei să îl cumperi şi să anticipezi dacă la primul impact nefast de pământ se crapă şi folia/husa, şi telefonul. De aceea, dacă un produs este de calitate şi prezintă încredere, atunci cu siguranţă te vei folosi mult timp de el.

Rezistenţa - de nepreţuit

Ion: No, Marine, prietene drag, mă bucur că ne-am văzut, chiar dacă forţaţi de împrejurări. Să ai grijă de telefon...

Şi nici bine nu îşi ia rămas bun Ion de la Marin că îi cade din buzunar telefonul cu displayul în jos... Speriat, cu inima tremurând, se apleacă repede să îl ridice, dar surpriză, folia este intactă.

Ion: Oameni buni, cum s-ar putea traduce mulţumirea mea în cuvinte când văd că telefonul meu e la fel de rezistent ca un tanc? E meritul foliei de protecţie şi al BrandGSM...


Sursă foto: BrandGSM.ro
Articol scris pentru SuperBlog Autumn 2020. Sponsor: BrandGSM.ro

Comentarii