Treceți la conținutul principal

SINGER - cheia succesului!

 
     Despre Diana mi-a povestit bunica mea. O fată înaltă, rafinată, cu bun gust și bine îmbrăcată. Când a împlinit 18 ani, Diana a primit cadou de la părinții ei o mașină de cusut Singercumpărată dintr-un magazin de electrocasnice. Era nouă, albă și strălucea puternic. Ca să-i cumpere mașina, părinții ei făcuseră doi ani economii. Toată lumea știa că fata era pasionată de modă, de rochițele colorate, de noile tendințe care apăreau în materie de modă. În loc să se joace cu copiii de vârsta ei, pe Diana mereu o vedeai cu diferite materiale în mână, cu foarfece, ață, și elastice.
    Prima ei creație a fost o rochiță cu buline pe care a lucrat-o cu ața și acul două săptămâni. Visa la o mașină de cusut, la propriul său atelier în care să forfotească zeci de croitorese, visa la materiale colorate și la prima ei colecție. Când a văzut cadoul împachetat frumos într-o cutie mare, inima a început să-i bată cu putere. A desfăcut funda roșie cu emoție, ambalajul s-a desprins și a putut zări surpriza - mașina de cusut pe care și-o dorea de atâta timp. A simțit că visul ei începe să prindă contur și a promis că niciodată nu se va da bătută. Din acel moment nu s-a mai desprins de mașină. În timp ce cusea, vedea defilând pe podium modele purtând creațiile sale, iar la final apărea ea înclinându-se în fața publicului în timp ce aceștia aplaudau furtunos. După prima rochiță pe care a reușit să o vândă și-a primit și recompensa, câțiva bănuți care au reprezentat baza temeliei ce o avea de ridicat. După zeci de ore petrecute în fața mașinii de cusut, după multe nopți nedormite, mai exact după un an, a reușit să închirieze un spațiu. Era micuț și simplu așa cum îi plăcea ei. Din banii pe care îi avea strânși dar și cu ajutorul părinților, a cumpărat încă două mașini de cusut Singer și a angajat două croitorese. La început veneau la ea prietenii, apoi vestea că Diana creează cele mai frumoase haine din oraș a ajuns și în orașele limitrofe. Își punea în fiecare haină pe care o lucra o parte din suflet și de fiecare dată se despărțea de ea cu un sentiment de dor. Știa că nici o haină pe care o are în mână nu va fi ca cea precedentă.
    Anii au trecut, eforturile au fost mari și așteptările pe măsură. Diana a devenit una dintre cele mai mari creatoare de modă din România și este mândră de realizările ei. De fiecare dată când merge pe stradă și își vede creațiile  pe oameni, inima îi râde de bucurie. Pe marile podiumuri ale lumii a avut deja 5 prezentări și a obținut ceea ce și-a dorit de la oameni: ropote de aplauze. Doar aici, pe podium, se simte mulțumită și împăcată sufletește, defilarea pe podium reprezintă rezultatul muncii sale. Singer i-a făcut viața mai frumoasă, a ajutat-o să-și îndeplinească marele vis!
     Cu Singer, și tu te poți reinventa!




Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013!

Comentarii