Treceți la conținutul principal

Sighișoara - BinderBubi, oaza perfectă de relaxare!



Oare ce român nu a auzit de Sighișoara? 

Sighișoara este un oraș superb care adăpostește o istorie de mii de ani, un oraș unde conviețuiesc în armonie mai multe naționalități. Datorită arhitecturii sale remarcabile, a poziției dominante și a ambianței geografice, orașul a fost supranumit încă de la sfârșitul secolului al XIX lea "Perla Transilvaniei". Orașul atrage pasionații de istorie nu doar prin arhitectura sa  caracteristică ci și datorită izvoarelor dacice descoperite aici: bijuterii, ceramică și porțiuni ale unei cetăți fortificate. Cetatea Sighișoarei este considerată și astăzi cea mai frumoasă cetate locuită din sud-estul Europei. 

Hotel BinderBubi - hotelul care la orice oră își așteaptă pelegrinii

Hotel BinderBubi este un hotel de 5 stele situat în inima Sighișoarei, amplasat astfel încât să poată oferi cele mai frumoase perspective. Fațada este orientată spre Turnul cu Ceas, vechiul sediu al Primăriei Orașului, iar celelalte laturi dau către Școala și Biserica din Deal respectiv Dealul Lunca Poștei. 
http://binderbubisighisoara.ro/hotel

http://binderbubisighisoara.ro/hotel
Hotelul pune la dispoziție 52 de camere ce combină spiritul medieval cu modernitatea. Interesant este că apartamentele au denumiri diferite și personalități specifice stilului hotelului: Rosemarie, Karoline, Phillip, Leopold și Florian. Camerele sunt dotate cu TV LCD, internet, seif, aer condiționat, telefon internațional și o canapea sau fotoliu extensibil.

Care sunt locurile din hotel unde te poți relaxa?

Restaurantul "Lorelei" este un loc rafinat unde poți servi mesele. De asemenea, este locul ideal pentru organizarea diferitelor evenimente. 

Terasa rustică, în stil bavarez te invită să fii casual atunci când mergi la întâlniri de afaceri, sportiv când mergi cu prietenii la o cafea sau romantic atunci când vrei să fii doar tu cu persoana iubită.

Crama "La Pastorella" este un loc unde întotdeauna poți petrece cu familia și prietenii. Mâncărurile gustoase, vinurile vechi, muzica live crează un decor rustic.

Centrul de wellnes Blumengarten este locul unde poți încerca diverse metode, tratamente anti-stres și de înfrumusețare. Un loc unde te poți pierde printre aburii saunei, poți visa la iarba verde și la natură în timp ce faci o "baie cu fân" sau te poți destinde în timp ce te afli în jacuzzi.

    Aerul rustic, mirosul de lemn, piesele de decor, fac din hotelul BinderBubi din Sighișoara un loc perfect de relaxare.  Îți poți încărca bateriile, te poți bucura de aerul proaspăt, numai aici te poți simți "ca acasă".



Articol scris pentru Blogal Initiative!



Comentarii