Treceți la conținutul principal

ROMÂNCELE - TARE MÂNDRE, DAR CU FARMEC!


   Femeia cu farmec este femeia care te hipnotizează doar privindu-te, femeia în fața căreia îți pierzi răsuflarea și cuvintele. Vorbesc de acea femeie care-și reflectă frumusețea interioară în exterior. 
   Când totul în jurul tău se prăbușește și simți că nu poți ieși la liman, întodeauna apare ea cu un sfat. EA va fi mereu acolo când ai nevoie de ajutor. Tot pe umărul ei poți plânge când simți nevoia să te descarci. În ea poți să vezi cel mai bun prieten și confident, femeia care niciodată nu ar refuza să-și împărtășească din experiențele ei de viață pentru a te îmbărbăta și a te face să mergi mai departe. 
   Româncele cu farmec sunt femei care te inspiră, femei de succes. În ele poți vedea mereu un model. Sunt mame, soții, femei de carieră, femei care se respectă și care nu se plâng indiferent de cât de greu le este. Sunt simple dar bogate sufletește, rafinate, cu bun gust, ambițioase, frumoase, cu un zâmbet cuceritor, naturale, mândre de felul în care arată. Sunt blânde și înțelegătoare, răbdătoare, femei care se redescoperă în fiecare zi. 

     Femeia în jurul căreia plutește farmecul apreciază naturalețea, este iubitoare de frumos. Este femeia care în bătaia soarelui se transformă într-un diamant de la care nu-ți poți lua ochii. Niciodată nu dorește să pară ceea ce nu este. Preferă să-și strângă părul într-un coc lejer și să lase la vedere liniile frumoase ale feței, fruntea înaltă și lată care trădează o personalitate puternică, ambiția și spiritul ei nobil. Nu degeaba se spune că "ochii sunt oglinda sufletului", ochii ei luminoși și expresivi scot în evidență bunătatea. 
     Femeia cu farmec este o adevărată doamnă. Adoră muzica, notele muzicale prin intermediul cărora de cele mai multe ori își cântă fericirea, dar mai ales îi place să-și trăiască viața în pași de vals.
     Iubește simplitatea, prospețimea. Parfumurile florale o fac să se simtă ca într-o livadă cu pomi înfloriți. Izurile lor încântă simțurile femeii romantice din ea, iar aromele de trandafiri și iasomie îi trezesc bucuria de  a trăi, o fac să se simtă specială.
       România este o țară plină de femei cu farmec, de aceea mi-s tare mândră că sunt româncă!





     Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013!



Comentarii

  1. Codrina are dreptate. Ai sintetizat perfect esenta eternului feminin: eu cred ca toate fetele/femeile, indiferent de natie sau alte considerente, poarta in sine acel farmec, doar ca cele mai multe au l-au uitat sau l-au ignorat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Adina, asta aș vrea să văd în jurul meu zi de zi. Oameni cu zâmbetul pe buze. Mă regăsesc (sufletește) în tot ce am scris!

      Ștergere

Trimiteți un comentariu