Treceți la conținutul principal

FRUMUSEȚEA PIELII PERFECTE


Primăvara ne bate la usă și suntem preocupate de schimbarea garderobei: tricouri, fuste, pantaloni scurți! Indiferent de ce articole vestimentare vei alege, trebuie să ai o piele mătăsoasă, fără nici un fir de păr. Lucru cam dificil, nu? Doamnele și domnișoarele pot alege între epilarea clasică și cea cu IPL. 
Dintre metodele clasice cele mai cunoscute, pot fi menționate:

  • crema depilatoare sau spray-ul depilator 
  • epilatul cu ceara fierbinte sau rece
  • epilatorul și aparatele de ras
Dezavantajul acestor metode este că înlătură părul pentru o scurtă perioadă de timp și doar la suprafață, iar ceara provoacă dureri mari, roșeață și iritații. 
De cealaltă parte, epilarea cu IPL (lumină intens pulsată) este o metodă de îndepărtare definitivă a firului de păr. În România, epilarea definitivă a apărut de aproximativ 5 ani și a luat un avânt puternic, pe piață apărând   din ce în ce mai multe saloane care oferă acest tip de proceduri. Durata unei ședințe de epilare definitive depinde de zona tratată. Poate varia de la 5 minute până la 2-3 ore. Procesul complet de epilare poate cuprinde între 3-10 ședințe, în funcție de persoană. Intervalul între sesiuni poate fi de 2-8 săptămâni. Acesta este timpul aproximativ de care părul are nevoie pentru a-și completa fazele lui de creștere. 
Este bine de știut faptul că efectele secundare pot să apară destul de rar. Reacția normală este o ușoară înroșire a pielii la câteva minute după tratament. De asemenea, este indicat să nu vă expuneți la soare, la razele ultraviolete pe perioada tratamentului. 
Dacă ar fi să aleg între cele două metode, referindu-mă strict la avantaje, la eficiența pe termen lung, cu siguranță aș alege epilarea cu IPL. Foarte multe femei care au încercat epilarea cu IPL sunt încântate de această metodă datorită faptului că mitul durerii a fost distrus. Am ajuns la concluzia că IPL-ul este avantajos și din punct de vedere financiar. Având în vedere că efectul este pe termen lung, se merită orice sacrificiu material atât timp cat este vorba de frumusețea ta. În fond, fiecare femeie trebuie să urmeze un ritual de înfrumusețare pentru a-și pune în valoare feminitatea.
Care sunt avantajele epilării cu IPL?

  • Este o metodă mai rapidă și mai simplă de îndepărtare a părului decât orice altă metodă existentă
  • Numărul de ședințe este redus (2-10 ședințe)
  • În comparație cu alte tratamente, este mai puțin dureroasă
  • Asigură un tratament precis
Epilarea definitivă cu IPL, poate fi realizată acum cu epilatorul Silkn cu lumină intens pulsată Sensepil XL cu 40.000 de impulsuri, în valoare de 2599 de lei. Aparatul poate fi achiziționat de pe site-ul http://www.marketonline.ro/. Tot la această adresă puteți să găsiți și alte oferte care vă interesează, foarte multe produse fiind reduse.
http://www.marketonline.ro/epilatoare/epilator-silkn-cu-lumina-intens-pulsata-sensepil-xl-cu-40000-impulsuri
Cele mai căutate produse de îngrijire personală, oferte, promoții și reduceri, le puteți găsi doar aici.
Doamnelor, domnișoarelor, nu mai stați pe gânduri și alegeți epilarea cu IPL! IPL - pentru femeia care știe ce vrea!


Articol scris pentru Spring SuperBlog 2013!

Comentarii