Treceți la conținutul principal

Detoxifierea-tehnica de întinerire a corpului!

    Vine o vreme când... simțim nevoia să facem o schimbare. Nu vorbesc aici de schimbarea comportamentului, a vestimentației sau a mobilei din casă. Vorbesc de momentul în care hotărâm să apelăm la diverse metode de detoxifiere a organismului. O detoxifiere realizată într-un mod corect reduce numeroase probleme de sănătate cum ar fi scăderea capacității de concentrare, imunitatea scăzută, durerile de cap, oboseala cronică.            
   Este recomandat ca în această perioadă de regenerare a corpului, să se evite consumul de sare, zahăr și grăsimi, alcool, cofeină, îndulcitori artificiali, toate acestea reprezentând potențiale toxine ce pot afecta funcționarea organismului. La fel cum mobila trebuie ștearsă de praf și curățată, așa și organismul are nevoie de același tratament.
  • Te simți deseori lipsit de energie și obosit? 
  • Îți este somn imediat după mese?
  • Te dor articulațiile?
  • Ți se întâmplă să ai indigestii sau reflux acid după mese?
  • Capacitatea de concentrare ți s-a diminuat?
      Este foarte posibil ca organismul tău să aibă nevoie de o detoxifiere. Mediul în care trăim este încărcat de substanțe toxice care pătrund în organism prin apă, mâncare, dar și prin aerul pe care îl inspirăm. Cura de detoxifiere este indicată în general la fiecare schimbare de anotimp, pentru ca organismul să reziste schimbărilor de temperatură, umezelii sau frigului. Un organism detoxifiat și sănătos va face mai bine față efortului fizic și psihic.
      Zeopur este un nou produs de detoxifiere din România. Acest produs aduce ca noutate o combinație unică de ingrediente: ZEOLIT și extract de ceai verde decofeinizat

     Zeolitul sau "piatra care fierbe", este un mineral format din calciu, sodiu, potasiu, magneziu. Este frecvent menționat ca "o sită moleculară", "un burete al naturii" care ajută la eliminarea eficientă a diferitelor toxine, virusuri, care ajung prin hrană și respirație în corp.

      Ceaiul verde este apreciat din timpuri străvechi pentru proprietățile sale benefice. În țările asiatice se consumă de mii de ani, însă în Europa este folosit de curând. 

     Ceaiul verde din  Zeopur nu conține cofeină și nu dăunează organismului. Calitățile ceaiului verde:
  • Previne apariția cancerului
  • Scade nivelul colesterolului
  • Reduce tensiunea și glicemia
  • Protejează ficatul
  • Stimulează metabolismul
  • Stimulează funcțiile sistemului imunitar
  • Blochează reacțiile alergice
     Produsul este recomandat fumătorilor, persoanelor care lucrează în domeniul industriei și inhalează diverse toxine, persoanelor care lucrează în construcții, agricultură, laboratoare cosmetice, spitale, consumatorilor de alcool, produse carbogazoase și fast-food.
      Este foarte important ca acest proces de detoxifiere să se realizeze la un anumit interval de timp, pentru ca organismul să funcționeze corect și să nu întâmpine probleme care în timp ar putea duce la apariția diferitelor boli.
    O detoxifiere realizată în mai multe etape, cu un produs precum Zeopur, o alimentație sănătoasă și diversificată, respectarea orelor de somn, mult sport și exerciții fizice, toate aceste lucruri  curăță organismul, dar duc și la scăderea în greutate, proces care se realizează în timp, într-un mod corect și nu agresiv!
  Mai multe informații despre produs, comenzi și prețuri, gasiți la adresa http://www.zeopur.ro/.
       Detoxifică-te cu Zeopur!


    Articol scris pentru Blogal Initiative!

Comentarii