Treceți la conținutul principal

Secretul frumuseţii tenului meu stă într-o fiolă! La Cabine!

Încă din adolescenţă am început să acord o mare atenţie ritualului de îngrijire a pielii. Demachierea, curăţarea, întreţinerea şi hidratarea tenului sunt secretele mele care mă ajută să am un ten luminos şi fără probleme. Ţin minte că pe vremea când eram încă acasă, în casa părintească, locul de înfrumuseţare al mamei se transformase în colţul amândurora, mica noastră oază de relaxare. Ne cumpărasem 2 taburete şi în fiecare seară ne urmam ritualul de curăţare a tenului şi de hidratare ca la carte, într-o tăcere deplină.

- Întotdeauna să ai grijă la produsele pe care le pui pe faţă! Dacă nu le vei alege cu atenţie, rişti să îţi agravezi problemele tenului şi să rămâi cu urme şi semne care e posibil să nu mai dispară niciodată. Trebuie să le alegi mereu în funcţie de vârstă, de tipul de ten: uscat, gras, mixt... Ştii şi tu, faţa este cartea noastră de vizită, iar îngrijirea tenului este esenţială. O piele curată, radiantă şi hidratată va lăsa întotdeauna o impresie plăcută şi va scoate în evidenţă că eşti o persoană îngrijită, interesată de imaginea ta. În plus, dacă vei acorda o atenţie sporită acestui aspect, în timp, vei reuşi să fentezi chiar şi trecerea anilor care inevitabil îşi lasă amprenta asupra noastră. Fă din tenul tău cea mai frumoasă carte de vizită şi o să ai numai de câştigat!, îmi spunea mama într-una din serile transformate în lecţii de îngrijire a pielii.


Fiolele din gama La Cabine - boost-ul de energie de care tenul meu are nevoie 


Anii au trecut şi am rămas în gând doar cu poveţele mamei. Nu poţi avea o piele sănătoasă fără a contribui la întreţinerea ei, de aceea este nevoie de produse de calitate, mult interes şi perseverenţă. De curând, am descoperit la Farmacia la Preţ Mic nişte fiole - La Cabine Vitamina C care îmi ajută tenul să fie fresh tot timpul.

la-cabine-vitamina-c-10-fiole2-ml

Pentru că în ultimul an de zile, de când cu pandemia, am investit foarte mult timp în proiecte online şi nu am mai ţinut cont de respectarea orelor de somn, pielea mea a avut de suferit. Arătam obosită tot timpul, iar tenul părea că îşi pierde din strălucire şi din fermitate. Mai aplicam câte o mască - două pe săptămână pentru a-l hidrata, însă degeaba, nu se observau rezultate. O prietenă, văzând într-una din zile că tenul meu nu arată bine deloc, mi le-a recomandat să le încerc. A trecut deja o lună de când aplic seară de seară fiolele masând tenul cu atenţie după demachierea şi curăţarea feţei, iar rezultatele sunt WOW.

Fiolele La Cabine concentrate pe bază de Vitamina C redau luminozitatea şi vitalitatea pielii, previn semnele oboselii, dar şi îmbătrânirea prematură, uniformizând nuanţa tenului încă de la prima aplicare. Ce le recomandă?

✅Datorită tehnologiei cu fosfolipide, ingredientele active pătrund mai uşor în piele, sporind eficienţa produsului.

✅Formula mai conţine în afară de Vitamina C, proteoglicani şi glicopolimeri, care hidratează pielea, oferind la atingere un aspect catifelat.

✅Aceste fiole sunt indicate pentru pielea normală sau uscată, pentru uz zilnic.

✅Fiolele sunt realizate cu o tehnologie specială care permite absorbţia rapidă şi eficientă a substanţelor active în piele pentru un efect imediat.

✅Folosirea regulată a fiolelor cu vitamina C contribuie la obţinerea unui ten mai luminos şi mai tânăr, studiile arătând o descreştere a ridurilor cu până la 70%.


De curând am descoperit că există şi fiole cu Colagen care previn apariţia ridurilor şi ajută la menţinerea elasticităţii pielii. Când am auzit prima dată de ele, mi-am spus: Un cadou mai bun pentru ziua mamei nici că se putea! Fiolele La Cabine Collagen îi vor oferi mamei acel boost de tinereţe de care pielea ei are nevoie.


Fiolele La Cabine - te poartă pe aripi de vis

Tocmai ce am publicat un articol pe blogul meu despre fiolele La Cabine pentru a afla şi alte persoane cât de eficiente sunt şi de ce nu, pentru a le încerca. Eu de exemplu, de fiecare dată când vreau să achiziţionez ceva, citesc review-uri sau articole pentru a-mi face o idee despre avantaje şi dezavantaje. Recunosc că aceste informaţii joacă un rol important în decizia mea de a achiziţiona un anumit lucru. De aceea, atunci când descopăr produse miraculoase, nu stau pe gânduri şi împărtăşesc şi cu ceilalţi beneficiile pe care le au.

Cum în seara aceasta am terminat de postat articolul mai repede, voi dedica timpul rămas exclusiv îngrijirii pielii, activitate care mă relaxează cel mai mult. Îmi pun o muzică lentă pe fundal, aprind nişte lumânări parfumate cu iz de vanilie şi mă aşez în faţa mesei de machiaj. Îmi curăţ faţa cu mare atenţie şi deschid fiola miraculoasă cu vitamina C. Apoi, cu mişcări circulare ajut conţinutul să pătrundă în piele şi încerc să nu risipesc nicio picătură din elixirul care îmi ajută tenul să arate ca pielea unui bebeluş. 

Dintr-o dată, mirosul de vanilie se simte din ce în ce mai pregnant, încep să mă mişc în paşi de vals, văd din ce în ce mai multe fascicule de lumină colorate şi... bătăi puternice se aud în uşă. Mă îndrept contrariată să văd cine îndrăzneşte să bată cu atâta forţă, şi în timp ce străbat holul îngust al casei, îmi pregătesc discursul de admonestare. 

- Cine îndrăzneşte să mă deranjeze la o oră atât de târzie? Şi tonul mi se domoleşte când văd în faţa mea cinci bărbaţi îmbrăcaţi într-o uniformă roşie, cu cizme din piele până la genunchi, cu puştile pe umăr şi pălării cu pene pe cap. 

- Señorita Maria, să ne prezentăm mai întâi pentru a înlătura orice formă de nedumerire. Suntem trimişii regelui Juan Carlos şi ai familiei regale. Articolul dumneavoastră legat de fiolele miraculoase cu care vă întreţineţi pielea tânără şi hidratată a fost descoperit de Curtea Regală a Spaniei care a fost foarte încântată şi sunteţi invitată pentru a petrece un weekend la Palatul Regal din Madrid. Puteţi citi pe pergamentul unde însuşi regele v-a lansat invitaţia, aşa că nu se acceptă niciun refuz. În cazul în care membrii familiei regale nu vor fi mulţumiţi de fiole, veţi primi interdicţie pe viaţă şi nu veţi mai putea vizita niciodată Spania. Aveţi zece minute la dispoziţie să vă faceţi bagajul şi să ne însoţiţi.

Fug repede în casă şi nu ştiu în ce direcţie să o iau. Oare să sar pe geam şi să o iau la fugă? Nu, ar fi un gest de laşitate. Oare să sun la Poliţie? Doamne, dar ce idee... trimişii regelui sunt la uşă şi eu vreau sa sun la Poliţie, nu o să mă bage nimeni în seamă... Să las un bilet de adio sau poate un testament scris de mână? Oh, nicio idee nu e bună. Până la urmă nu am ce pierde, fiolele îşi fac bine treaba, ce e făcut, rămâne făcut (articolul postat). Îmi pregătesc repede o geantă cu haine, îmi pun şi o rochie de gală pe care ar fi trebuit să o port anul trecut la Festivalul de la Cannes unde trebuia să merg în calitate de jurnalist şi într-un cufăr de sticlă aşez cu grijă câteva fiole La Cabine cu vitamina C şi colagen.

- Sunt gata!, le spun dubioşilor din faţa uşii în timp ce trag cheia pe uşă. Să mergem la aeroport!

- Aeroport? No, no, no, señorita. ¡Vamos con tren Orient Express! (Nu, nu, nu, domnişoară! Mergem cu trenul Orient Express!)

- Wow, cu trenul Orient Express? Mă voi simţi ca în Ocolul Pâmântului în 80 de zile, a lui Jules Verne.

Cum s-a derulat călătoria până la Palacio de Oriente întrece orice imaginaţie. Trenul gol, fără alte persoane, pentru că era de fapt o cursă specială. Lux la superlativ, cum nu mai văzusem niciodată în nici într-un mijloc de transport cu care călătorisem până atunci. Camere luxoase unde te puteai odihni şi un restaurant cu mâncare diversificată unde ţi se serveau specialităţi din orice regiune a lumii voiai, toate pregătite de bucătari iscusiţi. Nici bine nu m-am desmeticit de uimire, că am ajuns la destinaţie şi a venit vremea să coborâm. Trenul trece exact prin faţa palatului, aşa că fac doar câţiva paşi şi ajung în curtea imensă unde nici măcar nu poţi focaliza cu privirea unde se termină. Bineînţeles că nu mai contenesc să mă mir de cât de impunătoare este clădirea, cât spaţiu verde, câte lucrări arhitecturale, câţi oameni forfotesc prin curte şi se apleacă în faţa mea de parcă aş fi fost vreun inventator sau Einstein în persoană. Sunt invitată în camera de oaspeţi şi mi se spune să mă odihnesc pentru că spre seară la palat va avea loc un mare bal unde va fi multă lume invitată şi totodată atunci va trebui să prezint fiolele minune pentru care am bătut atâta drum. Încrezătoare în comoara pe care o am în cufărul de sticlă şi conştientă de beneficiile pe care le au fiolele, îmi scot rochia de gală pe un umeraş şi mă arunc în patul regal imens pentru a mă odihni gândind cu voce tare: În sfârşit simt pe propria piele cum trăiesc cei cu sânge albastru!

Patru ore mai târziu, înainte de marele eveniment, constat că întreaga călătorie şi-a lăsat urme de oboseală pe chipul meu, aşa că ies pe balcon unde mirosul portocalilor a împânzit întreaga grădină regală şi îmi deschid o fiolă La Cabine pe care mi-o aplic pe ten (de când descoperisem aceste fiole nu mă mai machiam, preferam să mă port cât mai naturală). Şi în acest decor parcă de basm, într-o lume a regilor şi a reginelor, în ţara unde La Cabine a luat viaţă, simt cum o energie pozitivă îmi străbate corpul, iar chipul mi se luminează instantaneu şi capătă o vitalitate cum nu mai văzusem până atunci. Apoi, îmbrăcată cu rochia mea de gală, ţinând cufărul de sticlă într-o mână, pornesc spre sala balului imperial. Muzica răsună de departe, iar când uşile se deschid să intru, zeci de prinţese, ducese, duci, conţi, contese, baroni dansează în paşi de vals. Când văd câtă lume e, mi se înmoaie picioarele şi dau să mă intorc în cameră să îmi iau un magneziu pentru a mă mai linişti puţin, dar garda regelui îmi spune să rămân. Pe măsură ce înaintez, muzica îşi reduce volumul, ochii se aţintesc asupra mea şi asupra cufărului şi mi se face loc să trec. Ajunsă în faţa regelui, mă înclin politicos cum am fost învăţată să procedez şi aştept ca cineva să deschidă conversaţia.

- Señorita Maria, bine ai venit la noi! Suntem încântaţi că ai acceptat invitaţia noastră. De îndată ce am citit articolul tău despre fiolele La Cabine, am vrut să te invităm să ne arăţi cum se folosesc şi ce beneficii au chiar în Spania, locul unde se produc de fapt şi de unde ajung în întreaga lume. Te rog să ne arăţi ce ai în cufărul de sticlă, spune regele Juan Carlos.

Deschid cu grijă cufărul de sticlă, dau emoţiile la o parte şi încep să vorbesc.

- În primul rând, vă mulţumesc pentru invitaţie! Este o mare onoare pentru mine să fiu astăzi aici. Fiolele La Cabine cu vitamina C pe care le folosesc de o lună sunt ultima mea descoperire în materie de produse pentru ten şi tot ce şi-ar putea dori o femeie ca să arate bine. Acest tratament minune redă luminozitatea şi vitalitatea pielii, previne semnele oboselii, dar şi îmbătrânirea prematură, uniformizând nuanţa tenului încă de la prima aplicare. Eu le folosesc în fiecare seară după ce îmi curăţ foarte bine tenul. Deschid fiola, torn conţinutul în palme şi cu mişcări circulare ajut ca fiecare strop să pătrundă în profunzimea tenului. Efectele de luminozitate încep să se observe imediat, iar pielea îşi recapătă treptat, treptat fermitatea.

La Cabine Romania

- Wow, pot să încerc? Sunt prinţesa Anna, fiica regelui. Tenul meu arată tot mai obosit în ultima vreme. Particip la foarte multe baluri, trebuie să iau multe lecţii de dans, dorm foarte puţine ore pe noapte din cauza programului încărcat.

- Sigur, prinţesă! O să te rog să iei loc pe scaun! Mai întâi te voi demachia, voi curăţa bine tenul, iar apoi îţi voi aplica picăturile. 

Cinci minute mai târziu, după ce conţinutul fiolei cu vitamina C a pătruns în piele, prinţesa Anna nu mai conteneşte să se mire.

- Cât de fină mi se simte pielea şi cât de luminos îmi este tenul. Sunt pur şi simplu uimită. O să le folosesc în fiecare seară de acum înainte. Îţi mulţumesc!

- Señorita Maria, sunt Francisca, mama lui Juan Carlos. (Şi în sală se face linişte. Toată lumea ştie cât de strictă este şi toţi dau un pas înapoi în timp ce rămân cu privirea în pământ). Pentru tenul meu ai vreun remediu? Sunt la vârsta la care cu orice m-aş da, nimic parcă nu are efect.

- Majestate, vă rog să luaţi loc pe scaun. Şi din cufărul meu scot o fiolă La Cabine cu colagen pe care i-o aplic pe ten. Conţinutul acestei fiole redă elasticitatea pielii şi previne apariţia ridurilor. După o perioadă de două-trei săptămâni veţi observa rezultate notabile.

La Cabine Collagen Boost

Regina ia oglinda în mână şi are o reacţie care face invitaţii să încremenească. Dar după câteva secunde izbucneşte într-un râs care răsună ca un ecou în întreaga clădire.

- Miraculos! Mai în glumă, mai în serios aşa testez toate produsele pe care le folosesc. Încep să râd cu putere să văd dacă mi se mai observă ridurile din colţul ochilor. Ce-i drept, mi se pare că licoarea magică din fiolă le-a mai atenuat. Sunt foarte mulţumită, o să continui să le folosesc şi o să le includ în ritualul meu din fiecare seară. 

- Pfff, cred că am trecut testul (îmi spun în sinea mea, răsuflând uşurată).

Şi ropote de aplauze se aud în sală...

- Señorita Maria, fiica mea şi mama mea sunt mulţumite de fiolele La Cabine, aşa că nu am decât să fiu mulţumit şi eu. Pentru asumarea de care ai dat dovadă, pasiunea cu care ai vorbit despre fiole şi pentru demonstraţiile pe care le-ai făcut, te declar Ambasador La Cabine în Spania. Vei beneficia de produse gratuite toată viaţa şi nu va mai trebui să le cumperi. Ba mai mult, oricând vei dori să vizitezi Palatul Regal, vei fi invitata noastră de onoare...

Aprope că mă emoţionez la auzul vorbelor pe care le rosteşte regele şi sunt mândră de realizarea mea, dar dintr-o dată parcă totul dispare ca într-un nor gros de fum şi aud ca într-un ecou:

- Maria, Maria, trezeşte-te! Se pare că ai adormit pe masa de machiaj. Imediat începi lucrul, ai fost tare obosită, trag de tine de cinci minute să te trezeşti şi nu te aud spunând decât: Si, Por favor, Juan Carlos, Palacio de Oriente. S-a întâmplat ceva? Am pus mâna şi pe fruntea ta, dar nu ai febră, îmi spune sora mea.

- Oh, nu. A fost un simplu vis, părea atât de real...

Şi nu am timp să mă mai gândesc la ce am visat pentru că încep imediat lucrul. Măcar bine că nu au dispărut şi fiolele La Cabine din cufărul meu, la fel cum s-a risipit visul în neant. Ca un sfat, pe final: Ţineţi întotdeauna cont că esenţele tari se ţin în fiole mici!


Sursă video: Youtube: FLPM - Farmacia La Pret Mic
Articol scris pentru SuperBlog Sprin 2021. Sponsor: Farmacia La Preț Mic


  


Comentarii