Treceți la conținutul principal

Când vreau să ofer cadou bijuterii, întotdeauna aleg INDIRA!

E o seară ca oricare alta în aparenţă, dar totuşi nu e. Mă îndrept spre bucătărie pentru a-mi face un ceai de tei, singurul care mai reuşeşte în ultimul timp să îmi mai domolească starea de nelinişte. De câteva nopţi am nişte insomnii îngrozitoare şi nu reuşesc să mă odihnesc deloc. Aşa mi se întâmplă o dată pe an, în luna în care în familia mea sunt sărbătorite 3 femei de AUR, 3 generaţii: sora mea, mama şi bunica.

Trei femei atât de puternice, dar atât de diferite. Nu contest că nu s-ar bucura pentru un buchet de flori, un tort sau pentru o atenţie pusă în plic. Însă anul acesta este cu totul şi cu totul special. Sora mea împlineşte 25 de ani, mama 50 de ani, iar bunica mea 75 de ani. Practic ciclicitatea vieţii ne-a adus în punctul în care vorbim de sferturi de veac şi jumătăţi de veac, situaţie cu care rar te poţi întâlni în viaţă, de aceea momentul este atât de special.

Indira bijuterii

Îmi doresc cadouri de calitate, de impact, care să transmită un mesaj, să provoace în suflet o stare, o emoţie. În ultimele două săptămâni mi-am stors fiecare neuron în încercarea de a găsi acel element cheie care m-ar putea conduce în punctul în care aş putea exclama: "Da, asta este!". Şi în timp ce sorb din ceaiul fierbinte, ochii mi se împăienjenesc, încep să văd fascicule de lumină colorate şi... sunt pe un câmp verde, plin de flori de muşeţel şi păpădii. Sar de pe un picior pe altul şi mă bucur de privelişte exact ca în vremea în care eram un copil fără griji. Respir din plin aer curat şi mai suflu în câte-o păpădie, iar adierea vântului poartă puful în văzduh. Niciun picior de om în jur, doar păsările cu cântul lor multicolor mă acompaniază în călătoria mea pe tărâmul perfecţiunii, acolo unde parcă timpul a stat în loc. Şi în timp ce mă minunez de culorile vii şi de peisajul desprins parcă din poveştile Fraţilor Grimm, zăresc în depărtare un castel impunător. Mă grăbesc să ajung la el pentru că între timp mi s-a făcut o sete cruntă şi nici urmă de vreo fântână care să îmi potolească arşiţa supărătoare. Mă apropii cu paşi timizi şi deschid poarta castelului unde cu litere mari, pe un placaj de fier stă scris: REGATUL INDIRA. În interiorul curţii este activitate mare. Zeci de creaturi mici şi drăguţe muncesc de zor. Unii topesc metale, alţii modelează folosindu-se de cleşti, iar câţiva sapă în pământ şi se mai aude din când în când câte o exclamaţie de bucurie: "aur, aur, aur...".

Debusolată de ce văd în jurul meu, sunt poftită să intru în castel. Sunt puţin reticentă, însă ceva mă îndeamnă să am încredere. Împing cu grijă uşa şi rămân mută de uimire. Încerc să exclam "WOW", dar parcă nu am putere şi abia reuşesc să îmi ţin ochii deschişi din cauza sclipirilor din toate părţile, de parcă mii de licurici ar sta ascunşi în fiecare colţ al castelului. Nici nu ştiu în ce parte să mă uit pentru că sute de modele de bijuterii de argint, dar şi placate cu aur mă tentează să mă apropii. Cercei, pandantive, coliere, bratari din argint, inele, unele simple, altele cu perle sau pietre precum ametist, chihlimbar, cuarţ roz, piatra lunii, onix negru, smarald, turcoaz - doar câteva pe care am reuşit să le identific, mă fac să îmi doresc să nu mai plec. 

Şi în timp ce nu mă mai satur de privit, apare în faţa mea o creatură mică, cu urechi de elf, îmbrăcat la costum.

- Bine ai venit în Regatul Indira, domniţă dragă.

- Bine v-am găsit! Sunt atât de uimită de câte modele de bijuterii sunt în această încăpere. Acum câteva minute îmi serveam liniştită ceaiul stând pe canapeaua mea confortabilă de acasă, iar acum sunt pe un tărâm total necunoscut şi vorbesc cu o creatură drăguţă, într-o limbă necunoscută, pe care culmea o înţeleg. Scuze, dar sunt puţin confuză, poate mă ajuţi să fac puţină lumină.

Indira bijuterii

- Stai liniştită! Cele mai frumoase lucruri în viaţă se întâmplă când te aştepţi cel mai puţin. Lasă-te surprinsă şi bucură-te de frumuseţea momentului! Eu sunt elful Indre şi sunt administratorul acestui regat. Suntem un atelier de bijuterii. Practic, noi realizăm bijuterii care ajung apoi în magazinul online Indira de unde voi, oamenii, le puteţi achiziţiona. 

- Cum bine ai spus, elfule, nimic se pare că nu este întâmplător, chiar aveam nevoie de nişte idei de cadouri pentru nişte femei importante din viaţa mea, însă se pare că am găsit răspunsul şi soluţia la toate nelămuririle mele din ultimele zile.

- Să ştii că nimic nu are o simbolistică mai aparte decât o bijuterie aleasă cu grijă. Uite, de exemplu, un pandantiv în formă de inimă poate semnifica admiraţia şi dragostea pe care i-o porţi unei persoane speciale din viaţa ta. Nişte cercei în formă de fluture te duc cu gândul la libertate - fluturele este un simbol al sufletului, al speranţei, al vieţii. Dar ce ai spune de un inel de argint pe care poţi vedea luna şi stelele? Nu-i aşa că este minunat că putem transmite un mesaj prin intermediul unei bijuterii? De cele mai multe ori, detaliile fac diferenţa.

Indira Bijuterii

- Ai dreptate, elfule. Însă sunt atâtea magazine de bijuterii, de ce aş alege Indira? Îmi poţi da nişte motive concrete?

- Sigur că da!


TOP 5 motive să alegi bijuteriile INDIRA


CALITATE

Se foloseşte argint 925 pentru majoritatea bijuteriilor. Adițional,  Indira are bijuterii care sunt placate cu Aur Roz sau Aur Galben peste argint 925. De asemenea, toate pietrele din gama de bijuterii (piatra lunii, ametist, chihlimbar, cuarţ roz, granat, labradorit, lapis lazuli, malachit, onix negru, perle, topaz albastru, turcoaz, smarald) sunt naturale şi alese manual cu mare atenţie. 


AUTENTICITATE

Bijuteriile Indira sunt creație proprie, custom-made după design-ul imaginat de noi. Pentru a realiza atâtea modele și stiluri diferite, se colaborează cu producători din numeroase colțuri ale lumii precum India, Thailanda, Turcia, Polonia și Statele Unite.


GARANŢIE

Pentru că Indira pune preţ în primul rând pe mulţumirea clientului, în cazul în care acesta nu este pe deplin mulţumit de produsele primite, le poate returna pentru a fi schimbate sau va fi returnată contravaloarea produselor în termen de 30 de zile de la data achiziţiei. În plus, toate produsele au o garanţie de 12 luni de la data cumpărării produsului pentru defecte de fabricaţie.


CLUBUL INDIRA - 10% CASHBACK la toate comenzile

Oare cine nu îşi doreşte să economisească bani atunci când face cumpărături? Indira pune la dispoziţia clienţilor fideli un program de cashback prin care pot economisi cumpărând.

Practic, pentru a înţelege flow-ul, paşii ar fi:

Să îţi creezi un cont: Primești 5 RON de bun venit la înregistrare.

Câștigi cashback la fiecare comandă: La plasarea fiecărei comenzi, clientul primește înapoi 10% din valoare pe care îi poate folosi la celelalte comenzi.

Folosește punctele câștigate: Ai o nouă bijuterie favorită? Folosește punctele pe care le-ai primit la finalizarea comenzii pentru a primi discountul!


Program de REFFERAL

Sistemul generează automat pentru fiecare client în parte un link care poate fi trimis pe adresa de mail a prietenilor sau cunoştinţelor. La înregistrarea în Clubul Indira, prietenii primesc 20 RON (care pot fi folosiți ca discount la prima comandă), iar atunci când prietenul recomandat plasează prima comandă, vei primi şi tu 20 de RON!
- Wow, elfule! Să tot faci cumpărături aşa! Câte informaţii preţioase! Acum chiar că m-am decis de unde o să cumpăr cadourile! Mulţumesc pentru timpul acordat. 
Şi dintr-o dată, totul se disipă în jurul meu ca într-un nor de praf, văd întuneric şi... mă trezesc în miezul nopţii pe canapea.
- Oh, a fost doar un vis, îmi spun în gând, dar măcar bine că am ideea pentru cadouri. Şi fără să stau prea mult pe gânduri, deschid laptopul şi mă apuc de căutat cadouri pentru persoanele dragi accesând magazinul online de bijuterii Indira.


Idei de cadouri. 3 bijuterii deosebite Indira pentru 3 femei puternice


"Femeile fără bijuterii sunt frumoase ca cerul fără stele." (Valeria Mahok)

 
O soră este cel mai frumos dar pe care îl poţi primi de la viaţă, iar călătoria noastră devine mult mai uşoară când ştim că nu suntem singuri. În ea poţi găsi odată cu trecerea timpului un partener de joacă, aliatul perfect în a face cele mai năstruşnice năzbâtii, o persoană căreia i te poţi confesa, un umăr pe care poţi plânge, o mână de ajutor atunci când ai nevoie. O soră nu îţi va spune niciodată: "Nu se poate!", ci: "Totul va fi bine! Ai încredere!". Cum poţi oare să îi întorci înapoi tot binele făcut şi cum te poţi revanşa mai bine decât dăruindu-i o bijuterie care să simbolizeze toată dragostea pe care i-o porţi?

Sora mea este o adevărată colecţionară de cercei. Oricât de multe perechi ar avea (în jur de 100), tot nu crede că sunt suficienţi. Aşadar, o pereche de cercei din argint cu o superbă piatra lunii faţetată pe care o să o poată asorta la tinuţe de ocazie, dar și la un look chic de zi cu zi, o va impresiona cu siguranţă. 

Cercei de argint Indira

Despre piatra lunii se ştie că are nenumărate beneficii şi proprietăţi, însă atunci când porţi o bijuterie conţinând o astfel de piatră, se spune că are rol protectiv, te ajută să îţi împlineşti dorinţele, îţi dă mai mult optimism, te ajută să iei cele mai bune decizii, alungă insomniile şi ajută la reducerea stresului.



„Colecţia de bijuterii este ca o biografie. O poveste care spune totul despre multe capitole mai mici ale vieţii tale.” (Gem Hunt)

Mama - prima fiinţă pe care o vezi, prima fiinţă în faţa căreia gângureşti, femeia care te susţine necondiţionat toată viaţa. Indiferent de cât de greu este, ea va fi acolo să te ridice când vei crede că lumea s-a oprit în loc şi nimic nu mai are continuitate. De la mama am învăţat să fiu organizată, să fiu responsabilă şi să înfrunt greutăţile vieţii cu fruntea sus, să nu privesc în urmă. Ţin minte, în copilărie, că avea un cufăr imens de lemn unde îşi ţinea toate bijuteriile. Îi plăcea ca în fiecare zi să îşi schimbe cerceii, inelele, lănţişoarele de la gât, chiar dacă avea treabă de dimineaţă şi până seara şi nu pleca la niciun eveniment special. Mereu îmi spunea că: În fiecare zi trebuie să găsim un motiv să fim fericite. Bijuteriile ne înseninează zilele, ne distrag de la grijile cotidiene, ne fac să ne simţim mai libere, mai frumoase, mai speciale. Cu timpul, aveam să înţeleg cu adevărat aceste vorbe pentru că peste ani bijuteriile s-au transformat în cele mai bune prietene ale mele.

Mamei i-au plăcut ditotdeauna bijuteriile din aur pentru fineţea pe care acestea o oferă. Aşadar, un cadou mai potrivit prin a-mi arăta profunda recunoştinţă faţă de ea decât un lanţ de aur cu o mică inimioară care să îi amintească de fiica ei nici că s-ar potrivi. În orice colţ al lumii aş fi, purtând acest lanţ la gât, mereu mă va avea aproape, în sufletul şi gândurile ei.

Colier Indira


 „Bijuteriile au puterea de a distrage mintea omului de la riduri”. (Sonjia Hernie)

Bunica a fost o femeie cochetă de când o ştiu. Deşi are 75 de ani, mai mult de 60 nu i-ai da. A avut grijă întotdeauna de ea şi a căutat mereu să cultive frumosul în sufletele noastre. Ne-a spus de multe ori că frumuseţea porneşte din interior, iar de cea exterioară trebuie să avem noi grijă să îi mai aducem îmbunătăţiri din când în când. "Corpul nostru este ca o floare căreia trebuie să îi dai mereu apă pentru a nu se usca", mi-a spus cândva bunica. Încă din tinereţea ei, pe lângă pasiunea pentru cremele hidratante şi nelipsitul stoc de rujuri de culoare roşie cu care îşi făcea obrajii să pară mai plini de viaţă, a dezvoltat o afinitate pentru bijuteriile cu pietre naturale, iar colecţia ei numără piese vintage, dar şi bijuterii care se vor transforma cu timpul în adevărate opere de artă. E atrasă de tot ce sclipeşte în bătaia soarelui.
Pentru o femeie puternică aşa cum este ea, care de fiecare dată a înfruntat greutăţile vieţii cu zâmbetul pe buze, m-am gândit la un inel din argint cu ametist.
Inel din argint Indira
Despre ametist se crede că poate transforma energia în iubire și conferă o stare de liniște sufletească. Aduce putere, stabilitate, rezistenţă, fericire. Combate furia, coşmarurile, stresul, agitaţia, depresia, tristeţea, lipsa de comunicare. În cazul în care nu aţi ştiut, echilibrează glicemia şi ajută la regenerarea celulelor. Un cadou mai perfect pentru o bătrânică de 75 de ani nici că se putea: un cadou care produce efect atât extern, cât şi intern.
 De asemenea, o să îi spun bunicii că dacă vrea să păstreze cât mai mult timp în stare perfectă inelul de la mine, va trebui să ţină cont de nişte reguli, şi anume: să îl dea jos înainte de culcare, înainte de a face baie, de a spăla vasele pentru a evita căderea pietrei sau oxidarea argintului. Totuşi, pentru că este posbil, dacă argintul va oxida, poate să cureţe inelul cu o lavetă specială de lustruire a bijuteriilor.


În loc de concluzii...

Psihologii spun ca în funcţie de bijuteriile pe care le poartă o femeie, îi poţi intui caracterul, personalitatea. Bijuteriile sunt cele mai bune prietene ale unei femei, ele redând cel mai bine graţia şi delicateţea. Ele ne subliniază trăsăturile şi ne ajută să ne punem în valoare. De exemplu, dacă dorim să ne evidenţiem zona gâtului, ne putem prinde părul şi putem opta pentru o pereche de cercei lungi şi subţiri. Dacă ne dorim să părem mai expresive prin gesturi, un inel pe deget mai special va atrage întotdeauna atenţia. Iar atunci când ne pregătim pentru un eveniment important, când avem o rochie neagră simplă, detaliile o pot face chiar bijuteriile. Un colier la baza gâtului poate da acel plus de care ţinuta are nevoie pentru a fi perfectă.

Bijuteriile ne aduc aminte de momentele importante din viaţa noastră şi transmit încredere în sine. O femeie care iubește frumosul, iubește bijuteriile și le consideră indispensabile. Detaliile minuțios lucrate ale unui inel sau ale unui colier, scot în evidenţă frumuseţea naturală a celei care le poartă. Nu în ultimul rând, bijuteriile reprezintă strălucirea de care avem nevoie zi de zi. Fiecare femeie are ritualul ei de înfrumuseţare. Ne încărcăm cu energie atunci când ne dăm cu parfumul preferat, când ne fardăm, când ne îmbrăcăm în rochia noastră preferată. Exact acelaşi lucru se întâmplă şi cu bijuteriile. Ele ne aduc aminte de o situaţie, de o conjunctură, de un moment important din viaţa noastră,  fac parte din noi şi ne ajută să strălucim.



Sursă foto: indira.ro, https://www.facebook.com/indirabijoux.ro. Colajele au fost realizate în Canva
Articol scris pentru SuperBlog Spring 2021. Sponsor: INDIRA

Comentarii