Treceți la conținutul principal

Cu Farmec redescoperi frumuseţea clasică care există în fiecare dintre noi


Sunt româncă şi mă mândresc cu originile mele. M-am născut într-un popor de oameni frumoşi, iar acest lucru este cunoscut peste tot în lume. Cum sunt văzute româncele? Ca nişte făpturi care deţin secretul tinereţii şi pentru care timpul parcă s-a oprit în loc. Dar care să fie oare secretul naturaleţii lor?

Încă din adolescenţă, de când începusem să mă machiez, mama nu mai contenea să mă atenţioneze:

- Să nu uiţi să te demachiezi înainte să te pui la somn, Maria! Ţine minte, dacă vrei să ai un ten impecabil, curat şi luminos, 2 secrete există pe lumea asta: Demachierea şi Hidratarea! Dacă vei rămâne cu machiajul peste noapte, porii feţei ţi se vor încărca, tenul ţi se va îngrăşa datorită excesului de sebum şi să nu te mire nimic dacă a doua zi de dimineaţă te vei trezi cu faţa iritată!

 Ţin minte că masa de machiaj a mamei se transformase în colţul amândurora de relaxare, mica noastră oază de înfrumuseţare. Ne cumpărasem 2 taburete şi în fiecare seară ne urmam ritualul de demachiere şi de hidratare ca la carte, într-o tăcere deplină.

- Întotdeauna să ai grijă la produsele pe care le pui pe faţă! Dacă nu le vei alege cu atenţie, rişti să îţi agravezi problemele tenului şi să rămâi cu urme şi semne care e posibil să nu mai dispară niciodată. Trebuie să le alegi mereu în funcţie de vârstă, de tipul de ten: uscat, gras, mixt... Ştii şi tu, faţa este cartea noastră de vizită, iar îngrijirea tenului este esenţială. O piele curată şi radiantă va lăsa întotdeauna o impresie plăcută şi va scoate în evidenţă că eşti o persoană îngrijită, interesată de imaginea ta. Maria, fă din tenul tău cea mai frumoasă carte de vizită şi o să ai numai de câştigat!, îmi spunea mama într-una din serile transformate în lecţii de îngrijire a pielii, în timp ce îmi întindea tabsurile şi laptele demachiant Doina, de la Farmec, un produs 100% românesc care îmi stârneşte şi acum nostalgia vremurilor de demult.

Cu timpul am ajuns să îmi dau seama ce fan împătimit al produselor Farmec era mama după zecile de borcănele cu cremă pe care le avea aranjate la milimetru. Le numea "elixirul tinereţii mele". Nu e de mirare că la cei 50 de ani pe care îi are arată ca la 30 de ani. Pielea este perfect întinsă, tenul alb ca laptele, fără niciun semn, doar câteva riduri fine aproape insesizabile la colţul ochilor care se accentuează atunci când râde cu poftă. La toate acestea se adaugă un ocean de bunătate şi calmitate. Aşa arată frumuseţea clasică în starea ei cea mai pură: frumuseţe interioară cât cuprinde combinată cu frumuseţea exterioară la care contribuie produse cu grijă alese.

Odată cu trecerea anilor, după ce drumul vieţii m-a despărţit fizic de cea mai dragă făptură din viaţa mea şi de colţişorul nostru de înfrumuseţare, aveam să înţeleg de ce insista mereu să îmi spună că faţa este cartea de vizită a fiecăreia dintre noi. De atunci, de fiecare dată când vorbesc cu ea la telefon să ne mai alinăm dorul, nu mai contenesc a-i mulţumi pentru toate trucurile învăţate. Pentru că nu poţi avea o piele sănătoasă fără a contribui la întreţinerea ei. E nevoie de produse de calitate şi mult interes. 

Gerovital H3 Classic - gama relansată recent de Farmec

Trebuie să împărtăşesc cu voi o veste grozavă. Noua gamă de la Farmec - Gerovital H3 Classic a fost relansată recent şi are la bază complexul anti-age inovator H3, care previne și combate semnele îmbătrânirii tenului, iar formulările cremelor sunt semigrase și grase, bogate în uleiuri, ceruri și grăsimi naturale cu mare putere de reconstrucție celulară.

Linia conține opt produse cosmetice clasificate pe trei categorii de vârstă (+35, +45, +55), cu rezultate antirid dovedite clinic. 


Eu voi fi mai mult decât încântată să încerc crema regenerantă pentru mâini de la Farmec. Complexul anti-age, inovator previne şi atenuează semnele îmbătrânirii pielii mâinilor. Datorită acidului hialuronic pe care îl conţine, hidratarea se va face în profunzime, iar vitamina E şi Juvinity (numită şi molecula tinereţii) revigorează replicarea celulară. Şi aşa a venit sezonul rece, este numai bună de purtat în geantă şi de hidratat mâinile la nevoie.

Vine Crăciunul... E vremea cadourilor. Cu Farmec nu ai cum să nu ai farmec

Se apropie Crăciunul şi ştiu deja ce cadou o să îi pregătesc mamei. Fiind o mare fană Farmec şi având în vedere noua gamă care se adresează femeilor trecute de prima tinereţe, o să o surprind şi îi voi cumpăra 3 produse pentru un ritual de seară de demachiere şi hidratare exact aşa cum îi place ei: cu produse de calitate româneşti care o vor ajuta să îşi păstreze tenul tânăr în ciuda vârstei deloc îmbucurătoare.

Primul pas pe care îl respectă cu sfinţenie este demachierea oricât de obosită ar fi. Aşa că emulsia hidratantă demachiantă 2 în 1 o să i se potrivească mănuşă. Tenul va fi demachiat şi hidratat în 2 timpi şi trei mişcări. Apoi, m-am gândit să îi cumpăr o cremă contur ochi şi buze care previne şi tratează eficient ridurile şi liniile fine din jurul ochilor şi buzelor. La acest capitol poate să ne dea lecţii pentru că ştie exact cum se aplică cremă: prin mişcări circulare şi delicate până ce ultima picătură pătrunde în piele. Ultimul, dar nu cel din urmă, cel de-al 3 lea pas va fi aplicarea unei creme. Aşa că o să optez pentru cumpărarea unei creme lift restructurantă de noapte care o va ajuta în lupta cu îmbătrânirea pielii şi va acţiona totodată ca un strat protector.

Noua gamă Gerovital H3 Classic i se potriveşte de minune mamei, aşa că nu mai stau pe gânduri şi mă grăbesc să comand produsele pentru a fi sigură că o să ajungă până de Crăciun. 

Vouă ce produse de la Farmec vă plac şi care este ritualul vostru de îngrijire a pielii?

Sursă foto: farmec.ro, Facebook. Colaje realizate în Canva
Articol scris pentru SuperBlog 2020, Autumn Edition. Sponsor: Farmec

Comentarii