Treceți la conținutul principal

Numai tu poți să alegi cine sau ce vrei să fii!



După fiecare înfrângere de care ai parte, tu alegi cine vrei să fii: un învins care acceptă situația sau un om care o ia de la capăt cu zâmbetul pe buze.
După fiecare vorbă urâtă care îți este adresată, tu alegi cine vrei să fii: un om răzbunător care răspunde cu aceeași monedă sau un om indiferent.
După fiecare experiență tristă pe care o trăiești, tu alegi cine vrei să fii: un om al trecutului sau un om puternic capabil să treacă peste orice greutate.
După fiecare nereușită, tu alegi cine vrei să fii: un om deziluzionat care-și plânge de milă sau un om care dă tot ce-i mai bun din el pentru a ajunge acolo unde-și dorește.
După fiecare căzătură de acolo de sus, de la înălțime, tu alegi cine vrei să fii: om care se predă în fața destinului sau un om care se ridică și pleacă din nou la luptă.
După fiecare despărțire de un loc, tu alegi cine vrei să fii: un om care uită sau un om care se va întoarce de fiecare dată cu drag acolo unde mereu, cineva îl va aștepta și îl va susține necondiționat.
După fiecare obstacol care ți se ivește în cale, tu alegi cine vrei să fii: o persoană care renunță cu ușurință sau o persoană care merge mai departe cu fruntea sus.
După fiecare lacrimă pe care o verși, tu alegi cine vrei să fii: un om care nu mai are nicio speranță sau un om care-și șterge lacrimile, se ridică și pornește din nou în lupta cu propriile-i temeri.
După fiecare persoană pe care o pierzi, tu alegi cine vrei să fii: un om neîncrezător în cei din jur sau un om care încearcă să dea un nou sens vieții lui crezând din nou în oameni.
După fiecare încercare a altora de a te schimba, tu alegi cine vrei să fii: un om care acceptă să se schimbe doar de dragul unei alte persoane sau un om care se gândește și la binele lui.
După fiecare vis spulberat, tu alegi cine vrei să fii: un om al deziluziilor sau un om care luptă cu încrâncenare să-și transforme visul în realitate.
După fiecare poveste tristă pe care ai trăit-o, tu alegi cine vrei să fii: un om care nu mai crede în povești sau un om care continuă să construiască mereu câte o poveste bazându-se pe ceea ce trăiește zilnic. Apoi, nu-ți rămâne decât să adaugi pe rând capitole la cuprinsul propriei cărți. Doar așa Filele de poveste vor fi citite și de alții. Poate cândva, undeva, cineva le va răsfoi și se va inspira din ele...


Comentarii